Домашно милениче
+30
*UnIqUe*
s...
pankerishte
rihanna
Ane
Жбафта
KaTeRiNcE
REGINA
STIFLER
Ivana
sokol
grgrgr
мирАл
malina
METALBOY
Bleak
Odyssey
The Breaking Dawn
kojgode
fairy
Mary Jane
Џајко
Obibos
Punk
корун
Болиглава
Рокси
Marej
Lastojca
Наташа
34 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Животињи
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Домашно милениче
толку лошо шо и дресерите се откажалеIvana напиша:имаф бела пудлица, и ми умре поточно се отру Карпе ко ја имав земено, и пошо не можевме без куче купивме друго малтешка пудла ама ова мн е лошо и само не касат блах.....
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
имав папагал ама мачката ми го изеде ..сеа та остана и кучето..
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
Само со мене е Лино добар осеќат кој му ги љубит газдинеAne напиша:толку лошо шо и дресерите се откажалеIvana напиша:имаф бела пудлица, и ми умре поточно се отру Карпе ко ја имав земено, и пошо не можевме без куче купивме друго малтешка пудла ама ова мн е лошо и само не касат блах.....
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Jas si imam zelka so mi ja donesoja za rodenden i veke imase ime so edvaj go zapamtiv: Cicka pop orbit rek fon de ekspre lonec .... i zs mi e mn golemo imevo nagaleno ja vikam Meri a imam i edna mnogu glupa riba Maja so samo se treskat vo akvariumon i tooo :D
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
*UnIqUe* напиша:Jas si imam zelka so mi ja donesoja za rodenden i veke imase ime so edvaj go zapamtiv: Cicka pop orbit rek fon de ekspre lonec .... i zs mi e mn golemo imevo nagaleno ja vikam Meri a imam i edna mnogu glupa riba Maja so samo se treskat vo akvariumon i tooo :D
прекини мери да ја викаш не и стојт. премн мислење за имено за на крај мери да ја викаш
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
јас за роденден добив зајаче, ама пошо беше диво и ептеееен мало ( му требаше мајка) на третиот ден ми умре...ииии то
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
The Breaking Dawn напиша:*UnIqUe* напиша:Jas si imam zelka so mi ja donesoja za rodenden i veke imase ime so edvaj go zapamtiv: Cicka pop orbit rek fon de ekspre lonec .... i zs mi e mn golemo imevo nagaleno ja vikam Meri a imam i edna mnogu glupa riba Maja so samo se treskat vo akvariumon i tooo :D
прекини мери да ја викаш не и стојт. премн мислење за имено за на крај мери да ја викаш
Хххх да бее дур ја викнам и дур та после то се свртит и џабе ми бил обидот да ја поздравам
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
Иам вучјак скоро 8 години го чувам. Често лајт и им сметат уште почесто на комшииве.
За случка, еднаш распара мачка в двор и почна да и ги јајт цревана.
После не се сеќавам шо бидна.
Лејди ин ред- Адаптер4е
Број на мислења : 17
Хоби(работа) : Ебиветрење.
Забавен? : Ногу сум забавна.
Оффф ова не ти требаше...KaTeRiNcE напиша:Само со мене е Лино добар осеќат кој му ги љубит газдинеAne напиша:толку лошо шо и дресерите се откажалеIvana напиша:имаф бела пудлица, и ми умре поточно се отру Карпе ко ја имав земено, и пошо не можевме без куче купивме друго малтешка пудла ама ова мн е лошо и само не касат блах.....
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
Лејди ин ред напиша:Иам вучјак скоро 8 години го чувам. Често лајт и им сметат уште почесто на комшииве.
Колку Grind-Core
јас ко бев мала имав папагалче, лео се викаше. остаре и умре.
после имав 2 папагали, кики и ники. мама смотанана еднаш му давала јадење на ники, и ошла да наполнит вода од чешмата за да му дајт, а кафезот отворен го остајла. и нормално, го снема папагалот. то беше во лето, а истата година, зимата, мама го остајла другиот папагал надвор на -15 степени... ко го видов, пингвин беше напраен.
после некое време имав кученце, лаки се викаше, мн го сакав, ама кутрото, кола го згази, 3 дена му ги глеав черевата пред куќа на улицава. оттогаш се иам откажано од животинки... ама сакам пак куче да зеам
после имав 2 папагали, кики и ники. мама смотанана еднаш му давала јадење на ники, и ошла да наполнит вода од чешмата за да му дајт, а кафезот отворен го остајла. и нормално, го снема папагалот. то беше во лето, а истата година, зимата, мама го остајла другиот папагал надвор на -15 степени... ко го видов, пингвин беше напраен.
после некое време имав кученце, лаки се викаше, мн го сакав, ама кутрото, кола го згази, 3 дена му ги глеав черевата пред куќа на улицава. оттогаш се иам откажано од животинки... ама сакам пак куче да зеам
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
јас имам едно створење бубо се викат
па тој со го знајт ... го знајт тој со не нека се запознајт
бубо е гостопримлив (ако не спијат)ама ке го разбудиме и после ппак ке заспијат макар и во одјне зс никоас не трцат
и мн јајт и е најдебел
по дефиниција требит да е мачор и малце личит на то...
па тој со го знајт ... го знајт тој со не нека се запознајт
бубо е гостопримлив (ако не спијат)ама ке го разбудиме и после ппак ке заспијат макар и во одјне зс никоас не трцат
и мн јајт и е најдебел
по дефиниција требит да е мачор и малце личит на то...
kirce- Адаптер во подем
Број на мислења : 68
Хоби(работа) : скокач за водици
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Адаптер Форум :: Општо :: Животињи
Страна 3 of 3