Металци...
+3
The Breaking Dawn
Рокси
Bleak
7 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 1
Металци...
Пофалби, критики, предрасуди... све шо ќе ви паднит напамет.
Ај првин вие да ве видам шо мисите... после јас ќе искоментирам...

Ај првин вие да ве видам шо мисите... после јас ќе искоментирам...

Re: Металци...
Ко шо неам нишо против шмизлине, така неам ни против металцине.
Мислам, закон ми се овие шо вистина се разбирет од музиката и не форсирет, ама имат МНОГУУу шо прает нешто сосила, демек металски стил, намуртена фаца, Сатан ау ау мај лорд, па имат и многу демек Пагани, па имат и такви шо не се одделувет од пивото за да докажат колку јаки металци се.... иииии така, ги имат ногу али не ми сметет.
Само ептен ми се смешни тие уфилманите
Мислам, закон ми се овие шо вистина се разбирет од музиката и не форсирет, ама имат МНОГУУу шо прает нешто сосила, демек металски стил, намуртена фаца, Сатан ау ау мај лорд, па имат и многу демек Пагани, па имат и такви шо не се одделувет од пивото за да докажат колку јаки металци се.... иииии така, ги имат ногу али не ми сметет.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Рокси напиша:Ко шо неам нишо против шмизлине, така неам ни против металцине.
за ова последново со филмаџииве во право си
а останатите металци мене баш ми се јаки зш се уникатни, пореални некако ...различни. шо најмногу ми се свиѓат

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Убо е шо си негувет свој стил, имет своја препознатлива субкултура. Луѓе ко сите други...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
се согласвам со мери џејн и рокси. Нормални луѓе, некој уфилмани некој едноставни.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Не ги сфаќам тие уфилманите. И јас сум слушала метал ама не сум се облеквела во црнила, не сум му се молела на некој бог на кокичето, не сум праела фаци ко да ги мразам сите, не сум корнела на вино и на трева цело време и не сум викала у курац на секое. Не сум тип на чоек шо сакат стереотипи, ама едноставно некој луѓе сами си ги наметвет истите.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Имат металци што мислат дека е во мода да си металец. Не знам од каде то, ама ај, нека биде. Има некои што стварно можат да го носат тој епитет. И..нека не се поврзуваат металците само со црнила. Металец може да биде и човек што оди во работнички комбилезон, а дома на плеј листа има 150 песни од Judas Priest, W.A.S.P. и компанија. Ако облеката го прави човекот, онда свршивме работа. Тогаш, што ги одделува хипиците, металците и разните одделоци од турбофолкерите?
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 1