Месечарење
+7
fairy
kojgode
The Breaking Dawn
REGINA
Bleak
Џајко
blesava008
11 posters
Страна 1 of 1
Месечарење
ајде да ве видиме дали некој зборува во сон и дали месечари???
blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
Re: Месечарење
Јас ич нишо непрам. Спијам ко топ, ама зато многу сонвам :D
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Ми се имат десено да пеам во сон... ногу често мама тато се сведоци... ко се вратиф од на металика концертот фејд то блек една недела секоја вечер да ја пеам во сонот... не за друго и тато се потсети на младоста... 

од кај знајш шо прајш дури спиеш? или се снимаш и си ги разгледвиш снимките утредента?Џајко напиша:Јас ич нишо непрам. Спијам ко топ, ама зато многу сонвам :D

а иначе за мене, за месечарење од дома не се имет пожалено досеа, значит не месечарам, а за зборвење всон можда само полусвесна ко ќе и пцујам на сестра ми(ак се рачунат то) иначе не се имет пожалено ни од зборвење всон.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
јас мн зборвам
иначе имаше една емисија за месечарење и имаше типка шо навечер станвеше и по паркој или на врата им звонеше на луѓе да се сексет
а една друга секојпат била демек дебела и финтава била шо секоја вечер во точен сат станвела и трескала сладоледи и чоколади
:P:Pjako
иначе имаше една емисија за месечарење и имаше типка шо навечер станвеше и по паркој или на врата им звонеше на луѓе да се сексет
а една друга секојпат била демек дебела и финтава била шо секоја вечер во точен сат станвела и трескала сладоледи и чоколади

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Би сакал таја комшивка да ми е.
Иначе јас не месечарам, само знам во сон сум играл флипери и нешто слично.

kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Џајко напиша:Јас ич нишо непрам. Спијам ко топ, ама зато многу сонвам :D
и јас...ама јас не спијам ко топ, можам одма да се разбудам, ама ни шетам ни зборвам ништо

fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Зависи кога.Ко помала многу станвев и шетав низ станов и еднаш си се разбудив во ходникон легната,ама во последниве 3-4 год такво нешто не ми се имат десено,ама зато знам понекогш да ти изнакажам се во сон и шо требит и шо нетребит и ми се имат десено да станам и да седам на кревет и да прам муабет со тој шо е тука,а да спијам,толку засега ак имат нешто ново набрзо ќе ви кажам 

malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Јако е да месечариш!!! Легвиш на едно место и се будиш на друго

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Појако немат.METALBOY напиша:Јако е да месечариш!!! Легвиш на едно место и се будиш на друго![]()
![]()
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Исто така ми се имат десено... ногу пати ко шо ми имат тато кажвено... повеќепати ми се имат десено 
Цитирам: ... знам шо осеќам, и мојш да ме сватиш како сакаш, јас морам да ти кажам.... многу ми се свиѓаш... и така...
Ова појќе пати нз зш...
и пред брзо ми се деси ова... ми кажа тато и ме дупчеше... 

Цитирам: ... знам шо осеќам, и мојш да ме сватиш како сакаш, јас морам да ти кажам.... многу ми се свиѓаш... и така...

Ова појќе пати нз зш...

ах дете бе. вондер бојBleak напиша:Исто така ми се имат десено... ногу пати ко шо ми имат тато кажвено... повеќепати ми се имат десено
Ова појќе пати нз зш...и пред брзо ми се деси ова... ми кажа тато и ме дупчеше...

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Страна 1 of 1