Ексик Фест 26,27,28 Фeбруар Битола
+2
Bleak
pankerishte
6 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 1 of 1
Ексик Фест 26,27,28 Фeбруар Битола
Не знам дали вреди да се отвори тема за фестивалов пошто нема екипа тука таква али онака чисто информативно.
Станува збор за андерграунд фестивал кој ке се одржи 3 дена во клубот Зодијак во Битола со бендови од Македонијава.Од рап преку Oi,Ска,Треш Метал до Дет Метал и така натака и така натака.
Бендови Riot(bt),Убиство без отисок(bt),Никтофобија(bt),Ланфер(bt),Dead Shoot(bt), Kомунална Хигена(oh), Hatred(st), Oblivion(st), Hall of Sins(bt), Skullcrush(bt), Стиховно Војување(bt), The Author(oh), Фонија(sk), Сви Дом и Spank(bt).
Еве плакат...доста е др....
Станува збор за андерграунд фестивал кој ке се одржи 3 дена во клубот Зодијак во Битола со бендови од Македонијава.Од рап преку Oi,Ска,Треш Метал до Дет Метал и така натака и така натака.
Бендови Riot(bt),Убиство без отисок(bt),Никтофобија(bt),Ланфер(bt),Dead Shoot(bt), Kомунална Хигена(oh), Hatred(st), Oblivion(st), Hall of Sins(bt), Skullcrush(bt), Стиховно Војување(bt), The Author(oh), Фонија(sk), Сви Дом и Spank(bt).
Еве плакат...доста е др....
Re: Ексик Фест 26,27,28 Фeбруар Битола
Јас сум ре од екипата ак се имат кеш ваљда само сабота ќе дојда да гледа...
Види договори се пошто овие од Ох комбе или 2 комбиња ке изнајмат за в петок.
Контактирај го Тото.
Контактирај го Тото.
pankerishte напиша:Види договори се пошто овие од Ох комбе или 2 комбиња ке изнајмат за в петок.
Контактирај го Тото.
како кажа "овие од охрид" ко скрос да се откажа од охридов некако хехе се зезам ..и да се сложам со bleak- и јас сум од екипата
хахахахах...No waylost girl напиша:pankerishte напиша:Види договори се пошто овие од Ох комбе или 2 комбиња ке изнајмат за в петок.
Контактирај го Тото.
како кажа "овие од охрид" ко скрос да се откажа од охридов некако хехе се зезам ..и да се сложам со bleak- и јас сум од екипата
На овие од Охрид мислев на екипата наша во Охрид,пошто ние сме екипа и во Скопје и пичиме со воз до Бт.
Колку што знам до сега се 12тина души собрани.кој е за идење нека ме информира преку порака да им кажам да знаат овие...упс...охриѓаниве де...хахахаха
pankerishte напиша:хахахахах...No waylost girl напиша:pankerishte напиша:Види договори се пошто овие од Ох комбе или 2 комбиња ке изнајмат за в петок.
Контактирај го Тото.
На овие од Охрид мислев на екипата наша во Охрид,пошто ние сме екипа и во Скопје и пичиме со воз до Бт.
Колку што знам до сега се 12тина души собрани.кој е за идење нека ме информира преку порака да им кажам да знаат овие...упс...охриѓаниве де...хахахаха
а да ни даеше ти некоја по детална информација за превозов пошо тото го немат нигде во последно некако
имам бе од тото број ...ај белки ке се најме нашкола ваму таму со него ако е жив ...хахахах ина4е фала во секој слу4ај
Абе Оли овие стиховно војување нешо хип хоп се?
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Џајко напиша:Абе Оли овие стиховно војување нешо хип хоп се?
Да да.Ке има 2-3 бенда што се хип хоп и MC.
Стиховно Воијување,Сив Дом,Никтофобија колку што знам.
И мене ми се идат малце да забегам, ама бегам за Србија така да неможам...
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
јас вечерва ќе одам и ондак то
П.- Солиден Адаптер
Број на мислења : 132
Си поминавме гром.Имаше премногу народ.
На ваков добар Фестивал со многу народ и мн журка дури ни во Ск не си иам поминато.
Имаше луѓе од цела Македонија,сите се журкавме,свиревме,се пијанчефме 4 дена,не спиевме,по станој бевме по 20 луѓе.хаос
16 бенда испичија до максиум,публиката се журкаше,шуткаше,сканкаше, а местото е беспрекорно добро за свирки.Штета што немаме во Охрид вакво место,а мислам дека и никогаш нема да иаме.
Од Охрид имаше доста народ со кој си испијанчивме до максиум...хохох
И така...
Позз
На ваков добар Фестивал со многу народ и мн журка дури ни во Ск не си иам поминато.
Имаше луѓе од цела Македонија,сите се журкавме,свиревме,се пијанчефме 4 дена,не спиевме,по станој бевме по 20 луѓе.хаос
16 бенда испичија до максиум,публиката се журкаше,шуткаше,сканкаше, а местото е беспрекорно добро за свирки.Штета што немаме во Охрид вакво место,а мислам дека и никогаш нема да иаме.
Од Охрид имаше доста народ со кој си испијанчивме до максиум...хохох
И така...
Позз
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 1 of 1