Гимнастика.
+4
tHeJunKy
Mary Jane
Bleak
kojgode
8 posters
Страна 1 of 1
Гимнастика.
Колку ја сакате гимнастиката? Дали гледате на телевизија? Омилена дисциплина освен колут напред и наназад со пучење?
Последната промена е направена од kojgode на Вто Мар 17, 2009 3:11 pm. Мислењето е променето 1 пати
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Re: Гимнастика.
вратило дефинитвно... лептирон т.е. сите грбни мускули и бицепс трицепс се изразвет закон е 

Јас обожавам да гледам гимнастика. Во Пекинг растурија Американките (Настија Лиукин, Шон Џонсон). Омилени дисциплини ми се греда и партер, а од машките карики.
Јас многу имам страв од повреди кои мислам дека преку овој спорт екстремно лесно се здобиваат и затоа одбегнувам секакви салта и колути.
Јас многу имам страв од повреди кои мислам дека преку овој спорт екстремно лесно се здобиваат и затоа одбегнувам секакви салта и колути.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Mary Jane напиша:Јас обожавам да гледам гимнастика. Во Пекинг растурија Американките (Настија Лиукин, Шон Џонсон). Омилени дисциплини ми се греда и партер, а од машките карики.
Јако ми е да сум повреден како шо неколку пати сум истегнал мускул... иначе моментално на деснава нога ме болит тетивата страшно ама аку... то шо не те убиват те прави посилен

Bleak напиша:Mary Jane напиша:Јас обожавам да гледам гимнастика. Во Пекинг растурија Американките (Настија Лиукин, Шон Џонсон). Омилени дисциплини ми се греда и партер, а од машките карики.
Јако ми е да сум повреден како шо неколку пати сум истегнал мускул... иначе моментално на деснава нога ме болит тетивата страшно ама аку... то шо не те убиват те прави посилен
абе, а врат да скршиш можда немат да те убијат, ама посилен дефинитивно немат да те напрајт, мојт само инвалид да останиш, и толку... хехе
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
јас мн сакам гимнастика зато шо сум благословена да немам никакви блиски контакти со влатче..
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Од сите спортој шо ги знам само гимнастикава не ми ојт (прам мубает за колук напред и назад)
Влатче не тераше да прајме, ама јас неќев!!! И нешо ми покажвеше ама јас му реков дек не знам
и одбив да прам и 45 мин на секој 3 мин ме тераше по 20 склека!!!
ЈБГ
Влатче не тераше да прајме, ама јас неќев!!! И нешо ми покажвеше ама јас му реков дек не знам

ЈБГ
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен

комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
јако е гимнастика многу ја сакам (ако имат таков клуб во охридов кажвајте). Се вртет скокет уф јако е. (е мојт да болит сеа..."no pain no game")
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Страна 1 of 1