Настапи
+13
Jordison
Џајко
pankerishte
Obibos
hollow
tHeJunKy
Болиглава
Odyssey
kojgode
folder
L S D
Bleak
Marej
17 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Настапи
Омилени интерпретации на песни.
Пример
Ее, првиот пат ко го гледав клипов немав приметено дека горе пишит John Mayer, си ја слушам песнава, очеквам обичен р`н`б завршеток, и само од нигде никаде слушам интро од гитара. Свршив. ))
Пример
Ее, првиот пат ко го гледав клипов немав приметено дека горе пишит John Mayer, си ја слушам песнава, очеквам обичен р`н`б завршеток, и само од нигде никаде слушам интро од гитара. Свршив. ))
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Re: Настапи
Хммм па има една песна од Europe - Stormwind ја сакам премногу уште од маљо си ја слушаф и имат мн јако интро од околу минута и ко ке рокнит гитарана после и имат интерлуде јако после кун средина едноствано полудеф ко го видоф прв пат то ти е ај лав мјузик
Не можеф цело клипче да најдам зато еве го интрото:
https://www.youtube.com/watch?v=fag8O0pQe1k
Еве ја песната со продолжвит
https://www.youtube.com/watch?v=oDxexrhfBkA
и така
Не можеф цело клипче да најдам зато еве го интрото:
https://www.youtube.com/watch?v=fag8O0pQe1k
Еве ја песната со продолжвит
https://www.youtube.com/watch?v=oDxexrhfBkA
и така
ево малце по електронско и underground,
мислам го иам стаено кличево и во омилена песна или сл..
anyway....инџој
anyway....инџој
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
Ај ќе прочитат, имат посебна тема, ќе се научит..
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Кои ЅВЕРОЈ!kojgode напиша:
Мамата, ја тргнаја од ЈуТјуб една ногу јака изведба на Know Your Enemy. То беше масакр.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Гитаристон е јак, и многу ми е смешен гитарана во врат ја имат пикнато
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
знам шо е фала богу.. ама стилот на овие им е таков...незнам како не сваќаш немислев на underground продукција или нешо сл...
ак имаш ти некој твој стил крстено underground тогаш не знаев извиниL S D напиша:folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
знам шо е фала богу.. ама стилот на овие им е таков...незнам како не сваќаш немислев на underground продукција или нешо сл...
на стил на журка, на стилот на изведувачите не на стилот на музикатаfolder напиша:ак имаш ти некој твој стил крстено underground тогаш не знаев извиниL S D напиша:folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
глеај го ова можда ќе ти станит појасно на шо underground мислам
Ти стана појасно Влатче?L S D напиша:на стил на журка, на стилот на изведувачите не на стилот на музикатаfolder напиша:ак имаш ти некој твој стил крстено underground тогаш не знаев извиниL S D напиша:folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
Болиглава- Администратор
noooooo comment во право си ок.. се откажвам.. ај сеа нешо ногу јако од мене во фејворитс видеос го кладов ама live е и зто и овде
i knew that boys are crazy, but i didnt know they do this9 (или така ншто) незз шо ви е филм ова журка толку ја иам глеано од порано се палеа децава... искрено мене не ми се свиѓат..(таламаска и ескимо беа мислам)folder напиша:noooooo comment во право си ок.. се откажвам.. ај сеа нешо ногу јако од мене во фејворитс видеос го кладов ама live е и зто и овде
Ти брат изгледа зш само underground фураш, зато можда не ти се свиѓат.L S D напиша:i knew that boys are crazy, but i didnt know they do this9 (или така ншто) незз шо ви е филм ова журка толку ја иам глеано од порано се палеа децава... искрено мене не ми се свиѓат..(таламаска и ескимо беа мислам)folder напиша:noooooo comment во право си ок.. се откажвам.. ај сеа нешо ногу јако од мене во фејворитс видеос го кладов ама live е и зто и овде
Болиглава- Администратор
Како треба да се понаша модератор
Marej- Модератор
Пуштите во HQ уш поголем е филингот
Последната промена е направена од hollow на Сре Фед 04, 2009 12:17 am. Мислењето е променето 1 пати
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
hollow напиша:https://www.youtube.com/watch?v=y7tI1E6kp0o&feature=related Пуштите во HD уш поголем е филингот
Ај лајк ит! :О
Marej- Модератор
Можда в подрум е снимано..zato si go vikat undergroundL S D напиша:на стил на журка, на стилот на изведувачите не на стилот на музикатаfolder напиша:ак имаш ти некој твој стил крстено underground тогаш не знаев извиниL S D напиша:folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
Невероватна позитивна енергија.
И плус, видите која група на изведувачи се собрани.
Го сакам Ману Каче!
Marej- Модератор
ВЕП дружината во МКЦ пред 3 години.Партали Свирка за комити.
Гледајте и подетално после 2:40 заради атмосферата.Вакво во Скопје и МКД долго немало...јбг сега звукот е малце крш.
И реунион пред некоја година на No Name Nation
Двата клипа се пример за една Субкултура во Македониа.
Punk's & Skins United Forever
Гледајте и подетално после 2:40 заради атмосферата.Вакво во Скопје и МКД долго немало...јбг сега звукот е малце крш.
И реунион пред некоја година на No Name Nation
Двата клипа се пример за една Субкултура во Македониа.
Punk's & Skins United Forever
Зто сигурно го викат underground ама така нек кажит, не ми кажвит стилој милој нешоObibos напиша:Можда в подрум е снимано..zato si go vikat undergroundL S D напиша:на стил на журка, на стилот на изведувачите не на стилот на музикатаfolder напиша:ак имаш ти некој твој стил крстено underground тогаш не знаев извиниL S D напиша:folder напиша:Знајш шо значит поимот underground???L S D напиша:ево малце по електронско и underground,
anyway....инџој
Страна 1 of 2 • 1, 2
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 1 of 2