Билдинг.
+9
Master
psycho
T&T
корун
xpert
Болиглава
hollow
sokol
kojgode
13 posters
Страна 1 of 1
Билдинг.
Имаме многу билдери на овој форум па да слушнеме несто од нив. Сугестии дали пијат протеини и слично. Кој е појак на рака од сокол? и слично
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Re: Билдинг.
како прво не пијам протеини и слично како второ чекам предизвикувач од некој на рака
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
Слушам xpert те паднал во најкраток можен рок, исто така и de_labo те паднал.sokol напиша:како прво не пијам протеини и слично како второ чекам предизвикувач од некој на рака
Дали твојата сила попушта или причината да ја бараме во твојата психа заљубен си или нешто?
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Мислам се здоби со повреда на зглобот после мечот со xpert па поради тоа изгуби од de_labo
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Дали посетувате теретани. Ако да, кои?
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
тоа се само спекулации xpert се отказа повеке пати
sokol- Адаптериште
Ам ај ак не ке се туркаме дур не ме победиш. Тогаш ке требит жиботов во тургање да ми поминит.

xpert- Солиден Адаптер
Број на мислења : 104
леле уште и мамит овај xpert кој е овај нека се засрами
sokol- Адаптериште
Мислам дека треба да се побара видеото на кое беше снимен овај легендарен меч
hollow- Шуко утикач
бев денес кај понацон и ги искривив шипкине
sokol- Адаптериште
Крсте турга силно со зборој, на рака....губит кај ке стигнит
Последната промена е направена од корун на Нед Јан 18, 2009 6:00 pm. Мислењето е променето 1 пати
Изгледа сум првото женско шо дават коментар овде. Јас вежбам редовно, и то ме релаксират. Знам дека за машките и не е баш релаксација, појќе е замор.
Еден од најдобрите начини да се исфрлит нервоза без да му се развикаш на некого. И плус, фит. каква комбинација!!
Еден од најдобрите начини да се исфрлит нервоза без да му се развикаш на некого. И плус, фит. каква комбинација!!

T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Искрено, мое мислење е дека дечкото на сликата(аватарот) od kojgode, секојдневно треба да посетува теретана, или барем да почне да џогира. Благодарам одназад, пуре глеај потсети го дечкото
psycho- Проу доута Плејер
Број на мислења : 59
Не бе, баш му е sexy салоноpsycho напиша:Искрено, мое мислење е дека дечкото на сликата(аватарот) od kojgode, секојдневно треба да посетува теретана, или барем да почне да џогира. Благодарам одназад, пуре глеај потсети го дечкото

T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
sokol напиша:како прво не пијам протеини и слично како второ чекам предизвикувач од некој на рака
јас се пријавувам како достоен туркач нарака(само шо ќе те победам и послети немат да бидиш достоен да пишиш за такви работи на форумов)
И наце за темава мислам-БЉАК!!!!Природно си е природно!!!
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Opopooo sokol epten si bil slab ti...Jas mislev samo Martin te pobedi ama evo imalo i drugi silni turkaci.Mislam deka na skoro jas ke mozam da te pobedamkojgode напиша:Слушам xpert те паднал во најкраток можен рок, исто така и de_labo те паднал.sokol напиша:како прво не пијам протеини и слично како второ чекам предизвикувач од некој на рака
Дали твојата сила попушта или причината да ја бараме во твојата психа заљубен си или нешто?
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Па теретана не посетувам стомачни грбни склекој прам колку да не сум ко скакулец
не дај боже да се посветам 

-Надувани мускули (ако мислевте на теретана) 

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Мислам битката ке се води меѓу Кичеец и Никола Костовски
hollow- Шуко утикач
Страна 1 of 1