Дали ги одобрувате конфликтите на македонциве vs албанциве во Охридов?
+15
МаКсач
STIFLER
Фазлија
malina
mitan
П.
Obibos
мирАл
Mary Jane
kojgode
L S D
xpert
Џајко
pankerishte
REGINA
19 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Дали ги одобрувате конфликтите на македонциве vs албанциве во Охридов?
точно ко точно (се согласувам)mitan напиша:каде поточно или???L S D напиша:точноmitan напиша:тие ваму кај мене не се прает нешо мангупи со ги имат еден куп....не паки на други места во градов....
незз. на шо dr мислиш....
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
На полигон кога имаше луна парк порано.Морат да се сеќаваш ако си живеел таму.L S D напиша:незнам баш.. палас можда имат имано некогаш.. ама на полигон немат шанси пошо наспроти него живеам... да имаше таму проблеми со пуцаљка ќе ги гаѓав...хххххpankerishte напиша:Абе колку се културни да знајте.
Пред 6-7 години да знајте само какво беше во Охрид.Колку тепачки имало Палас или пак на Полигон(ми теквит дека бев 7мо одделение ко се испомаваја 10души наши(од харфејсд мислам дека беа) со 50 шпоној)
Или тој Мечка со пиштол на Чазо ко го бркаше од паркон,преку палас па до центар некаде,па испадна дека пиштолот не е тачен нешто,па мање добија.
И пред 2 лета фрка имаше.
ви кажвам малце се овде си чутет...
Така накај 9-10 вечер беше.Јас бев 6то или 7мо не знам значит пред 7-8 год.Крај на школска година беше.
И овие шопојте скокаја од вртелешкана знам.Некој нешто рече абудлчдадќа на неандарталски и сите скокнаја и крв падна.
pankerishte напиша:На полигон кога имаше луна парк порано.Морат да се сеќаваш ако си живеел таму.L S D напиша:незнам баш.. палас можда имат имано некогаш.. ама на полигон немат шанси пошо наспроти него живеам... да имаше таму проблеми со пуцаљка ќе ги гаѓав...хххххpankerishte напиша:Абе колку се културни да знајте.
Пред 6-7 години да знајте само какво беше во Охрид.Колку тепачки имало Палас или пак на Полигон(ми теквит дека бев 7мо одделение ко се испомаваја 10души наши(од харфејсд мислам дека беа) со 50 шпоној)
Или тој Мечка со пиштол на Чазо ко го бркаше од паркон,преку палас па до центар некаде,па испадна дека пиштолот не е тачен нешто,па мање добија.
И пред 2 лета фрка имаше.
ви кажвам малце се овде си чутет...
Така накај 9-10 вечер беше.Јас бев 6то или 7мо не знам значит пред 7-8 год.Крај на школска година беше.
И овие шопојте скокаја од вртелешкана знам.Некој нешто рече абудлчдадќа на неандарталски и сите скокнаја и крв падна.
можно е ако е од порано мал бев тогаш негде 9-10 год имав... не сум бил во тек...
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
е сега... добија шо заслужија... или добивме шо заслуживме?
или допрва ќе се видит?
или допрва ќе се видит?
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Па децата наши ке страдет со оглед на тоа што кај хотел дончо,сите згради,цел комплекс е купен од албанци.REGINA напиша:е сега... добија шо заслужија... или добивме шо заслуживме?
или допрва ќе се видит?
Од сигурни извори.
Кога се лечи нешто мора да лечиТ уште од сега,со време.
Кај мене во малана имат многу Албаници и си стојме многу убо си имаме едно здраво,а имат едни малечки шо се толку блиски со Македонциве шо и на коледа дојдоа со нив
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Јас ич немам видено некого со шиптари да се бијет. ЈАс се бијев во 1999 во жешкото со брат ми против тајфа шиптари секој ден, и то ми е едино познато од конфликтите во градов
Фазлија- Солиден Адаптер
Број на мислења : 106
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Не одобрувам, сум учел 8 години со албанци/турци/роми (братство ) и никогаш не ми згрешиле
МаКсач- Адаптер во подем
Број на мислења : 82
Не се имат дешавано фкрај тепачки ама ми се свиѓат кј ниф за лошо ко ќе е ќе се соберет сложни се и викам јас... наш чоек ак не те зезнит не знам кој.... познавам албанци па и турци и не ми згрешиле и неам нишо протиф нив сепак и тие се луѓе
Абе ман џупци и турци се добри иако имат кретени и во нив ама ко шо имат и во македонциве кретени, а со шиптар немат братствоМаКсач напиша:Не одобрувам, сум учел 8 години со албанци/турци/роми (братство ) и никогаш не ми згрешиле
Бурим е еден од подобрите љуге шо ги знам и тој е албанец. Така да неам ништо против. Ама имат и тешки кретени во филм шо се тие ме нервирет.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
folder напиша:Абе ман џупци и турци се добри иако имат кретени и во нив ама ко шо имат и во македонциве кретени, а со шиптар немат братствоМаКсач напиша:Не одобрувам, сум учел 8 години со албанци/турци/роми (братство ) и никогаш не ми згрешиле
и јас учев братство, не се мирисавме ние мак со албанците тогаш, ама мислам дека како и ромите и турците, и албанците се луѓе.
И факт е дека најголемите кретени во градов се македонски селјаци, а не другиве.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Абе све убо, ама понекоаш по грешка да се искапеа и ќе немаше ко нив.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
имат некој по грешка некојпат шо се кпет..
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Punk напиша:имат некој по грешка некојпат шо се кпет..
Ти теквит шо планој праевме за уништување на шиптари? Леле колкави фашисти бевме...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Страна 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали би си верувале?
» Салвадор Дали
» Дали ве избркале од час и зш?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали би си верувале?
» Салвадор Дали
» Дали ве избркале од час и зш?
Страна 2 of 2