Предрасуди за машки и женски
+7
Marej
grgrgr
Болиглава
Alexandra
kojgode
Master
T&T
11 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 1
Предрасуди за машки и женски
Знам дека вие од трета ова го праевте по социологија на час, ама зш јас не бев, мн би сакала да ги слушнам вашите мислења
какви се женските а какви машките?
какви се женските а какви машките?
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Re: Предрасуди за машки и женски
Мразам предрасуди и немам никакви, исто гледам и на машки и на женски.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Кај женскиве најмногу шо ме нервират е 123 сати шопинг то полудвам, а мшкиве се нервирам ко ќе се прает газди она ептен, демек јас ко шо ќе и речам на женска ми така ќе е или нешто слично во тој стил.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
kojgode напиша:Кај женскиве најмногу шо ме нервират е 123 сати шопинг то полудвам, а мшкиве се нервирам ко ќе се прает газди она ептен, демек јас ко шо ќе и речам на женска ми така ќе е или нешто слично во тој стил.
Имат многу исклучоци.
Master- Харатист!
Нормално дек имат. Сегде имат исклучоци. Релативно е све.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Кај женски ме нервират шмизлење (иако ми имет речено неколку дека и јас сум била,ама НЕ СУМ! xD) а кај машки ко ќе се прает демек кој сум јас.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
A воедно и таквите машки најмногу ве палет нели? Со исклучоци де, не се фрлајте одма.Alexandra напиша:Кај женски ме нервират шмизлење (иако ми имет речено неколку дека и јас сум била,ама НЕ СУМ! xD) а кај машки ко ќе се прает демек кој сум јас.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Најмногу ме нервирет машки од типот на Сокол, ама тој е една голема предрасуда.
Женскиве со многу работи ме нервирет ама шо да прам и јас сум женско
Женскиве со многу работи ме нервирет ама шо да прам и јас сум женско
Master- Харатист!
Сокол е злато ке ве замолам да не го врегате.
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
grgrgr напиша:Сокол е злато ке ве замолам да не го врегате.
Не го вреѓам,не сфаќајте погрешно.
Последната промена е направена од Master на Вто Јан 27, 2009 8:12 pm. Мислењето е променето 1 пати
Master- Харатист!
Болиглава напиша:A воедно и таквите машки најмногу ве палет нели? Со исклучоци де, не се фрлајте одма.Alexandra напиша:Кај женски ме нервират шмизлење (иако ми имет речено неколку дека и јас сум била,ама НЕ СУМ! xD) а кај машки ко ќе се прает демек кој сум јас.
Можда на прв пголед ќе ни привлечет појќе внимание ама толку,иначе мене лично појќе ме провлеквет искулирани машки.
Predrasudi ZA zenski me nerviret ko na primer ako zenskoto znajt da se kontrolirat e krenato. Me nervirat cuvstvo na dominacija kj maskive, a kj zenskive so nogu golem del mislet dek se fatalno prekrasni... A ne se.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Океј, реков имат исклучоци. Од разговор и мало искуство го реков то погоре, зш имам праено муабет со женски и викет дека сакет некој да е подоминантен од нив, алфа мажјак, заштитник... то ти се непишаните закони на природата. Секоја чест на исклучоците(ептен ја отупев со исклучоциве).Alexandra напиша:Можда на прв пголед ќе ни привлечет појќе внимание ама толку,иначе мене лично појќе ме провлеквет искулирани машки.
Болиглава- Администратор
хехехеххе фала златце:D некои на форумов изгледа не знает да ги ценет работивеgrgrgr напиша:Сокол е злато ке ве замолам да не го врегате.
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
sokol напиша:хехехеххе фала златце:D некои на форумов изгледа не знает да ги ценет работивеgrgrgr напиша:Сокол е злато ке ве замолам да не го врегате.
ако некојпат иам можност да те запознаам подобро, би те ценела
Master- Харатист!
Морам да интервенирам да не дојт до забуна...
Имено членовите sokol и grgrgr 90% од нивните постови се заебанции, така да сватете ги истите како такви а не како сериозни мислења.
Благодарам.
Имено членовите sokol и grgrgr 90% од нивните постови се заебанции, така да сватете ги истите како такви а не како сериозни мислења.
Благодарам.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Фала шо објасна. Ај сега назад на темава, барем ова не усервете ја.Џајко напиша:Морам да интервенирам да не дојт до забуна...
Благодарам.
Болиглава- Администратор
Отсекогаш постоеле и ќе постојат, во сите сфери од животов. И двата пола имет и позитивни и негативни страни. Машкиве како посилен пол вистина си сакет да се прает џекој (и кај голем процент од нас им успеват да се по кул да не речам ), ама некој се подзаборавет во кревање на цената, ама кој високо лета ниско паѓа така да најдобро е да си бидиме свои и тоа што сме.. (малце забегав од темава ама не замервете)
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Уживај го имаш мојот збор.Сигурна сум дек мн ти значитБолиглава напиша:
Фала шо објасна. Ај сега назад на темава, барем ова не усервете ја.
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Предрасудите се многу опасна работа. Не треба човек да се занимава со нив зашто ќе се запусти за цел живот.
Не ме нервира ко ќе ми речат дека сум шмизла, само се запрашувам од каде тој опис за мене. Па и да сум, што е страшно, не е крај на светот...Одамна решив да не се нервирам кога ќе ми речат дека сум бубалица, затоа што и тоа не сум, а тој збор веќе ја изгуби својата првобитна смисла. Се нервирам кога мислат дека сум мала, а имам 16 години.
Морам да признам дека иако не сакам, сепак имам во себе некои свои предрасуди кои се сведени на минимум. На пример, дека машките беспотребно се прават џекови во одредени ситуации, дека женските многу паничат и премногу импулсивно си ги искажуваат своите емоции, дека машките почесто донесуваат избрзани одлуки (и тоа е со цел за да се покажат), дека женските се попаметни во одредени ситуации (а поради тоа машките жалат)...толку ми текна засега...
Не ме нервира ко ќе ми речат дека сум шмизла, само се запрашувам од каде тој опис за мене. Па и да сум, што е страшно, не е крај на светот...Одамна решив да не се нервирам кога ќе ми речат дека сум бубалица, затоа што и тоа не сум, а тој збор веќе ја изгуби својата првобитна смисла. Се нервирам кога мислат дека сум мала, а имам 16 години.
Морам да признам дека иако не сакам, сепак имам во себе некои свои предрасуди кои се сведени на минимум. На пример, дека машките беспотребно се прават џекови во одредени ситуации, дека женските многу паничат и премногу импулсивно си ги искажуваат своите емоции, дека машките почесто донесуваат избрзани одлуки (и тоа е со цел за да се покажат), дека женските се попаметни во одредени ситуации (а поради тоа машките жалат)...толку ми текна засега...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Similar topics
» Најдобри машки вокали
» Женски СО или БЕЗ шминка?
» Женски во прслуци или не?
» Најдобри женски вокали
» Какви женски сакате (со или без слики)
» Женски СО или БЕЗ шминка?
» Женски во прслуци или не?
» Најдобри женски вокали
» Какви женски сакате (со или без слики)
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 1