Каква музика за какви расположенија?
+3
Odyssey
kojgode
T&T
7 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 1 of 1
Каква музика за какви расположенија?
Па ајде пукајте.
Според мене, забрана за турбо фолкот (со извинување, не ја почитувам како тип на музика, ама ги почитувам луѓето кои ја слушаат доколку тоа е тоа што го сакаат)
И Каква музика ве исполнува? Што слушате кога сте нервозни или среќни?
Јас зависи каква нервоза е. Ако сум изнемоштено нервозна слушам чил аут, а ако сум агресивно нервозна-тежок метал..
Музика за веселба- rock and roll, а за рекреација-jazz
И така натака...
Според мене, забрана за турбо фолкот (со извинување, не ја почитувам како тип на музика, ама ги почитувам луѓето кои ја слушаат доколку тоа е тоа што го сакаат)
И Каква музика ве исполнува? Што слушате кога сте нервозни или среќни?
Јас зависи каква нервоза е. Ако сум изнемоштено нервозна слушам чил аут, а ако сум агресивно нервозна-тежок метал..
Музика за веселба- rock and roll, а за рекреација-jazz
И така натака...
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Re: Каква музика за какви расположенија?
Јаzz слушам само во Џез ин ко ќе суим и ко ке пијам иначе ми е јака музика ама по дома не би ја слушал, рок слушам нонстоп дур сум дома за мрдвење ми е прејака, техно,хаус и слични такви електронски музики можам да слушам само на забави ова она и r'n'b исто така не дека многу ги сакам ама морам да ги слушам и не ми се лоши. А турбо фолк само во ретки пригоди ко ќе сакам да пијам слушам.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Турбо фолк во никој случај неќам да слушам!
Иначе обожавам меко и смирено музиче па зато си слушам Deep House, после по дискава сакам да слушам House и Progressive, а ко ќе сум на некоја журка подобро да имат Tech House, Techno или Trance ! Ко ќе сум со некоја сакам Retro и то по можност балади . А наместо турбо и такви срања поубо ми е да ги слушам Врчак, Dnk ....(Оние македонскине) А и да не го заборам Мистер Зеееееен!
Иначе обожавам меко и смирено музиче па зато си слушам Deep House, после по дискава сакам да слушам House и Progressive, а ко ќе сум на некоја журка подобро да имат Tech House, Techno или Trance ! Ко ќе сум со некоја сакам Retro и то по можност балади . А наместо турбо и такви срања поубо ми е да ги слушам Врчак, Dnk ....(Оние македонскине) А и да не го заборам Мистер Зеееееен!
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Па слушам за опуштање најчесто си ги пуштам дорси или даер стрејтс или некој блузчиња машала постари,а ко ќе сум машала исќејфосан си збичвам некое рокенролче од Џери Ли Луис,Чак Бери и др.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Панк за секакво расположение.. Цело време слушам панк освен ако ме мавнит нешо и да пуштам Дорс и да не сменам цел ден
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Сакам рок, хип-хоп и аренби да слушам за да се расположам, електронска не слушам многу многу ко ќе сум дома, балади (рок, поп-опера) си слушам одвреме навреме ко ме фаќа носталгија, а ќе ви звучи чудно, но сакам да слушам и класика и тоа во моменти на решавање математички и психички проблеми.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Рок, Поп, Џез и Функ обожавам да слушам да се расположам или паки супер да си поминам ко ќе сум излезен!!!
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Similar topics
» Каква музика слушате и препорачајте
» КЛАСИЧНА МУЗИКА
» Requests!! На музика нормално.
» Какви сте во врска?
» Каква боја на очи преферирате
» КЛАСИЧНА МУЗИКА
» Requests!! На музика нормално.