Препишување
+11
sweet
Bleak
malina
Lastojca
мирАл
Наташа
Mary Jane
REGINA
Џајко
kojgode
METALBOY
15 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Препишување
Колку често препишувате, кога најмногу сте препишале, нај интересно и нај стресно препишување и се околу препишување.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Re: Препишување
Нај јако и воедно нај интересно препишвење ми беше ко праевме тест по музичко. 7-8 души се качивме во библиотекана со педагогон, а другиве долу во училницана со професорон. Овие со професорон не можеле да мрднет, а пак ние уф, педагогон ни ги кажвеше одговорите.
Најголемата трагедија беше шо за еден бод немав петка (а најдов дека имам баш еден бод и несакаше да ми пишит)
Најголемата трагедија беше шо за еден бод немав петка (а најдов дека имам баш еден бод и несакаше да ми пишит)
METALBOY- Адаптериште
Jaс само на француски иам препишвено во основно. Сеа ич не препишвам. Прашвам, кажвам, можам да подвидам во друг тест, ама онакво препишвење од дома спреман ова она, НЕ.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Све живо, па и диво препишвам, кажвам, прашвам, го заебвам школскиов систем :D
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
веќе имам стаШ од то препишвење. За секоја писмена, тестче, контролно или шо да е... морат да имам таква артилерија со мене за сваки случај.
а најјако препишвење ми беше на тестојте по економија и менаџмент... па ми беше жал да препишвам појќе и остајв.
за кажвење никој немојт од мене да се пожалит дека не кажвам... пошо ако можам да помогнам, помагам.
а најјако препишвење ми беше на тестојте по економија и менаџмент... па ми беше жал да препишвам појќе и остајв.
за кажвење никој немојт од мене да се пожалит дека не кажвам... пошо ако можам да помогнам, помагам.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Денес праевме информатика и од предходнион клас ни ги имаја кажано одговорите. Е тука беше заебанцијата, тие се најслабиот клас и кој знајт кој им кажал на мојве, 50% ако не и појке грешни беа. Само тие шо не ги знаев ги препишав, све друго сам. (малку глупо звучит, ама не знаев дека ке прајме тест)
METALBOY- Адаптериште
Музичко ќе препишвев демек, ама една другарка ми ги објасна ноти ова она и немаше потреба. Инаку секоаш од мене се очекуват да поткажвам, а најмногу на ликовно годинава. Покрај мојата очеквам 3-4 петки околу мене шо седеа. А мразам некој на тест по математика ко ќе ме прекинвит и никоаш не кажвам математика.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
за разлика од мери џејн, математика ко ќе се прајт писмена... тоаш сите мене ми се "најдобри" другари/другарки...
ама ај, неможам да не им кажвам, пошо и онака за 10 мин веќе ја имам решено и проверено мојата писмена 5 пати.
Така да и остатокот од солидните оценки на писмениве по матем. во класов се по моја заслуга.
Некој ќе речит глупа сум шо им кажвам, а јас сум таја шо одам на спремање, губам време, сати, ова она... ама то е поимот колегијалност. =(искористување од страна на другите) хехехе
ама ај, неможам да не им кажвам, пошо и онака за 10 мин веќе ја имам решено и проверено мојата писмена 5 пати.
Така да и остатокот од солидните оценки на писмениве по матем. во класов се по моја заслуга.
Некој ќе речит глупа сум шо им кажвам, а јас сум таја шо одам на спремање, губам време, сати, ова она... ама то е поимот колегијалност. =(искористување од страна на другите) хехехе
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Само музичко и ликовно препишвам и еднуш македонски од а4 формат лист.
А еден шо учит со мене на тест историја од учебник препишвеше и не го фати. А еден друг, два пати годинава се обиде да препишит, досеа немаше пробано и два пати го фатија. И за препишвење требит таленат бе...
А еден шо учит со мене на тест историја од учебник препишвеше и не го фати. А еден друг, два пати годинава се обиде да препишит, досеа немаше пробано и два пати го фатија. И за препишвење требит таленат бе...
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Наташа напиша:Само музичко и ликовно препишвам и еднуш македонски од а4 формат лист.
Јас мислам дека не го поседувам.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Иии сеа ми текна во осмо колку не ме биваше само... препишвев на тест историја, ни опна Јоцо, или како и да се викаше... Колку заборавам еј, убо и листот под газ и до пенџере, и барам годината таму и сум седела на нејзе и ме глеат... Крстескааа, немој да пливаш ногу дан се удајш.. Хах..
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Последно препишвев четвртокот на Италјански! Абер немав, фала му на бога имав бек ап и изнарешив!
А најголемата глупост шо ја напишав на писменава е дека Венеција имала 165 плоштади кои се вкрстуваат во 365 точки!
Ева четкава
А најголемата глупост шо ја напишав на писменава е дека Венеција имала 165 плоштади кои се вкрстуваат во 365 точки!
Ева четкава
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
препишвам да! во последно време формули и задачи математика! имам препишвено многу од ливчиња од секакви глупости лево десно горе долу све..и македонски веќе е традиција да се препишвит на писмени и покрај то шо сама ги пишам ..морам да препишам!
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
оооооооооооооооо не да препишвам,досега не сум бидена на писмена без ливче секогаш си носам со себе за секој случај,а најмногу препишвам македонски зш никогаш и покрај то шо си ги пишам составине сама не можам да го напишам истиот состав на писмена и си користам ливчиња за препишвење
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
А да македонски ко праевме писмена понеделник го напишав на компјутер и мониторон он/ оф го збудалев. Јако е
(абе остај се)
(абе остај се)
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
^јако е де
METALBOY- Адаптериште
Секакви методи на препишување... не ми ни теквит на сите... Денес се изнервираф ногу... ни ги даде процесно управување писменине од 6 прасања 5 преписаф 100% точни... намерно не сите а можеф... и копилено 2 на 3 ми стегна...
Денес препишав ликовно само имаше еден проблем, заборајв уш една лекција да стам и...знајте шо се деси, не го дорешив...
METALBOY- Адаптериште
јас мн препишвам на тестој и то од од сите околу мене ама и мн им кажвам... убајни...живот видовме ова година...цела ја преспавме и после на тест само препиши си...горда сум на себе
sweet- Адаптер4е
Број на мислења : 27
Хоби(работа) : чашитлама и исфрлање нервоза
Забавен? : пренајмногу
lee denes likovno sum prepisallll ko budala :D:D:D i plus proff
sedese do mene i me pulese celo vreme nikako da me fatit..... :D:D:D
sedese do mene i me pulese celo vreme nikako da me fatit..... :D:D:D
OmeN- Адаптер4е
Број на мислења : 7
Ќе те замолам на кирилици да пишуваш. (alt+shift)
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Ајде ќе пишувам на кирилица , а што се однесува до препишување не знам што да кажам освен дека одамна немам препишувано,а ако помислам да препишам си мислам дека ќе ме фатат и ќе се премислам
TL- Адаптер4е
Број на мислења : 28
е за да препишвиш требит да имаш храброст, то ти е прво и основно...
METALBOY- Адаптериште
За тоа да ама кога ќе видиш некој/а професор/ка уплав што ти внесват не ќе посакаш да препишиш
TL- Адаптер4е
Број на мислења : 28
Препишвам. Ама никогаш немам препишано на англиски, македонски и италијански.
На другите предмети е веќе јасно.. посебно германски хахухе
На другите предмети е веќе јасно.. посебно германски хахухе
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2