Каков/Каква партнер/ка сте?
+10
malina
The Breaking Dawn
Marej
Master
Alexandra
Punk
мирАл
Bleak
комшивка
T&T
14 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 1
Каков/Каква партнер/ка сте?
Дали сте посветени или арогантни, приврзани или повлечени, летате со умот или приземјени....итн
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Re: Каков/Каква партнер/ка сте?
зависит за кого како
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Најчесто посветен, заљубен, фер, искрен, романтичен... ама ако играт валкано и враќам дупло ама зато и на добро со дупло подобро враќам па сеа како и одговарат то нек одберит...
Последната промена е направена од Bleak на Нед Фед 15, 2009 8:53 pm. Мислењето е променето 1 пати (Reason for editing : ам заборајф дек сум романтичен хаха :))
Романтичен
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
не премногу посветена,обично реална не летам многу, фер и искрена
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Дур сум во врска гледам да напрам се шо можам дури некош и да замижам,посветена сум многу и сакам се да е супер,за после да не ми е мака ко ќе раскинам дека не сум напрјла се за врската и за партнерот,зш сепак во љубовта најнеубо нешто е гордоста.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Alexandra напиша:Дур сум во врска гледам да напрам се шо можам дури некош и да замижам,посветена сум многу и сакам се да е супер,за после да не ми е мака ко ќе раскинам дека не сум напрјла се за врската и за партнерот,зш сепак во љубовта најнеубо нешто е гордоста.
Среќен сум шо не сум горд ко ќе сум во врска и шо замижвам многу често и поради то и често страдам ама не ми е битно то ако сум дал се од себе дури траела врската... стварно е мн лоша особина гордоста во вакви случаи
Последната промена е направена од Bleak на Нед Фед 15, 2009 9:26 pm. Мислењето е променето 1 пати
Зависит и тоа многу. Многу малце луѓе знает каква сум вистински, посебно како партнерка.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Nogu brzo mi zdosadvit, taka da se trudam da e non stop interesno.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
то требит да кажет љугето шо сме биле во врска...вака премногу нарцисоидно ке се понашаме....јас барем
се зезам нормално :P
се зезам нормално :P
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Прашајте го дечко ми ,ама мислам дека имам свои квалитети се разбират и мани и ако некој вистински те сакат ќе те прифатит каков шо си.
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
ладен...(бар така сите ми велат во врска)
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Зависит од нејзиното понашање знам да сум супер романтичен и сите тие работи а знам да сум и многу ладен како во повејкето случаи...
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
TONI напиша:ладен...(бар така сите ми велат во врска)
стопли се
комшивка- Адаптериште
И моето максимално топлење во врска сепак ќе е ладно за мојот партнер.Незнам зш така,природно можеби...нема бирањекомшивка напиша:TONI напиша:ладен...(бар така сите ми велат во врска)
стопли се
TONI- Модератор
TONI напиша:ладен...(бар така сите ми велат во врска)
Очигледно си одел со типикус само. За типикус женски сите се ладни во врска. Ако ојш со некоја шо ја сакаш богами нема да се понашаш рамнодушно со неа.
Еве пример со мене не си ладен баш си кул. Ама потајно така се понашаш за да те препорачам кај сестра ми хахаха
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Имам уста и ми јајт лајна посебно ак сум поднапијан.Ак не реков нишо саботата ко бевме излезени,тогаш ништо ич (велат во виното е вистината)T&T напиша:TONI напиша:ладен...(бар така сите ми велат во врска)
Очигледно си одел со типикус само. За типикус женски сите се ладни во врска. Ако ојш со некоја шо ја сакаш богами нема да се понашаш рамнодушно со неа.
Еве пример со мене не си ладен баш си кул. Ама потајно така се понашаш за да те препорачам кај сестра ми хахаха
TONI- Модератор
хаха да знајш само колку си се издаде...TONI напиша:Имам уста и ми јајт лајна посебно ак сум поднапијан.Ак не реков нишо саботата ко бевме излезени,тогаш ништо ич (велат во виното е вистината)
Шо?T&T напиша:хаха да знајш само колку си се издаде...TONI напиша:Имам уста и ми јајт лајна посебно ак сум поднапијан.Ак не реков нишо саботата ко бевме излезени,тогаш ништо ич (велат во виното е вистината)
TONI- Модератор
MOzebi sum mn ladna ili seuste ne sum bila vo vrska so nekoj so koj nema da bidam takva , znam da sum romanticna i ja sakam romantikata ( do odreden stepen) i premnogu da sakam a mi se imat deseno da ne go iskazam to ( a i nezgresiv, barem za taa vrska)
Abe zavisit so koj si do to e .....
Abe zavisit so koj si do to e .....
nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
Нежна, посветена(ама не летам зошто не сакам да го напуштам копново да се искачам високо и да дрецнам и тоа со главата надолу, зошто кој високо лета кога ќе падне?)ама не во целост зошто тогаш може да стане досадно и иако заљубена сепак на извесна дистанца зошто колку повеќе немаш нешто толку повеќе сакаш.Така да ако си цел ден со дечко ти или девојка ти многу е извесно дека за брзо време нема веќе да имате за што заеднички би комуницирале, а тогаш ќе ти се види крајот.
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
да, најубо по 2-3 недели да не го видиш...
комшивка- Адаптериште
Similar topics
» Каков секс сакате/би сакале/практикувате?
» Перфектен партнер за врска...
» Враќање на стариот партнер?
» Каков фотоапарат имате?
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
» Перфектен партнер за врска...
» Враќање на стариот партнер?
» Каков фотоапарат имате?
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 1