Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
+36
folder
blesava008
s...
ноунејм
Jordison
Џајко
мирАл
Tweety
П.
Наташа
Gallowsraven
*UnIqUe*
Лејди ин ред
sokol
noviot
pankerishte
slatkish
Angelic
KaTeRiNcE
lela
Bleak
Ivana
Ane
malina
TONI
комшивка
Lastojca
корун
TL
The Breaking Dawn
RoTkViCa
REGINA
METALBOY
Рокси
kojgode
Болиглава
40 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 4 of 6
Страна 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jordison- tapanar4e
Број на мислења : 301
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
незнам дали БИ...
во големо размислување ме стави оваа теоријава со двајспрвиов век, со мувањево на секој ќош со типци/ки прв пат шо ги глеаш..
во големо размислување ме стави оваа теоријава со двајспрвиов век, со мувањево на секој ќош со типци/ки прв пат шо ги глеаш..
ноунејм- Бени Лава`с бигест фен
Број на мислења : 166
Хоби(работа) : па да.. работата ми е хоби. да
Забавен? : ногу
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Tweety напиша:Да,да скрос си во право во врска со то за љубезноста,то не е до годините туку до домашното воспитуване Не ја знам ни слаткиш,не го знам ни него ама по пишуваново....немат врска да не бегаме од темава!Лејди ин ред напиша:@ Tweety:
Не е ова јас растам и станвам све пољубезна и пољубезна. Неговите 20 години немаат врска со неговата љубезност. Колку шо видов не беше ни груб ни некултурен, а ни тој не е крив шо живејме во земја шо ги етикетирвиме љугево по то со колку се искурвале досега. А и толкав е градов, муабети одма се ваѓет.
Јас би се мувала со некој шо знам дека имат женска,само ако женска му е од друг град и стварно да ми се свигат!
Во ред ке им кажам на моите дома да ме превоспитаат пошто мување на зафатени типки или типови е во ред.Не се секирај
Извини ако сум те навредил или си се нашла во постот!!!
Од нелубезниот !
Tweety напиша:
Да,да скрос си во право во врска со то за љубезноста,то не е до годините туку до домашното воспитуване Не ја знам ни слаткиш,не го знам ни него ама по пишуваново....немат врска да не бегаме од темава!
Јас би се мувала со некој шо знам дека имат женска,само ако женска му е од друг град и стварно да ми се свигат!
A зарем имат разлика ако е женска му од друг град?
Девојче, сепак му е женска!
3а ова шо рече „стварно да ти се свигат“... а ако не ти се свигат толку многу (некојси) ама да немат женска - значи пак би се измувала, онака колку да се муваш (ама не ти значит скоро ништо).. да бе, 21ви век сме, со секој втор ќе се муваме.
(чекај да се прекрстам со лева рака)
Ко ќе пораснат децава мувањето ќе го заменат со секс, и после се прашуваме од каде толку ногу забременети на 16 години, од каде толку заразени со Сида... ама шо имат врска, 21ви век сме.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
дан заборај пропаднати бракови? појќе за то одговарат темава
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Да напишам и јас. Еднаш ми се деси и никоаш појќе. Глупо е. НЕ прај шо не сакаш да ти прает.
ај сега една игра со менување на улогите (рол плеј).Tweety напиша:Јас би се мувала со некој шо знам дека имат женска,само ако женска му е од друг град и стварно да ми се свигат!
еве ти велиш би се мувала со некој ко ќе е женскаму од друг град ако стварно типот ти се свиѓат...
па еве тро обратно сега:
дечкоти ако е од друг град, а муват све шо ќе стигнит пошо многу стварно му се свиѓет, абе партали прајт... ти како би се чувствувала бе тоаш? епа прилично исто би се чувствувала и девојката со чиј дечко ти ќе се муваш во моментот.
а и таа никогаш да не разберит за то мување... ти ќе знајш шо си напрајла, а ак имате можда слушнато за поимот совест... па баш таа совеста немат да ве остајт на мира.
не е толку нешо трагично мување со зафатени колку шо го прам низ мојве коментари, ама искрено мислам дека таа е главната разлика меѓу курви и некурви. толку од мене од господ појќе
или можда би се чувствувала горда? дека сепак нели е 21 век и ќе збираме трофеи кој со појќе зафатени се мувал јас то не би го знаела сепак сум од старата школа изглеа ко шо читам низ коментариве
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Абе остај стара школа. Зависит од менталитетот. Дур не осетит на своја кожа ќе мислит така. А после то...
REGINA напиша:ај сега една игра со менување на улогите (рол плеј).Tweety напиша:Јас би се мувала со некој шо знам дека имат женска,само ако женска му е од друг град и стварно да ми се свигат!
еве ти велиш би се мувала со некој ко ќе е женскаму од друг град ако стварно типот ти се свиѓат...
па еве тро обратно сега:
дечкоти ако е од друг град, а муват све шо ќе стигнит пошо многу стварно му се свиѓет, абе партали прајт... ти како би се чувствувала бе тоаш? епа прилично исто би се чувствувала и девојката со чиј дечко ти ќе се муваш во моментот.
а и таа никогаш да не разберит за то мување... ти ќе знајш шо си напрајла, а ак имате можда слушнато за поимот совест... па баш таа совеста немат да ве остајт на мира.
не е толку нешо трагично мување со зафатени колку шо го прам низ мојве коментари, ама искрено мислам дека таа е главната разлика меѓу курви и некурви. толку од мене од господ појќе
или можда би се чувствувала горда? дека сепак нели е 21 век и ќе збираме трофеи кој со појќе зафатени се мувал јас то не би го знаела сепак сум од старата школа изглеа ко шо читам низ коментариве
Ја поддржавам Regina.... да не објасвам очигледно е зш си во право
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
МОЛИМММММ!!!! ... ТИ СЕ СЛУШАШ?!?!ЛЕЛЕ не ми се вервит епа од вакви ко вас пропагет убај врски ке го видите пијан или како и да е и му се пикате и заебвите се..знам мене ми се деси то.. коментаров ти е за на психијатар... ТЕПАЊЕ ДОСАДА ххххххххххххххххslatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
Секој различно тепат досада :D
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Некој сејт на компјутер, некој глеат филмој, некој шетат, ама имат и такви шо се мувет со секој втор. Првиве три типој, се заостанати, деветнајсти век се уште во глајне гумени.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
s... напиша:МОЛИМММММ!!!! ... ТИ СЕ СЛУШАШ?!?!ЛЕЛЕ не ми се вервит епа од вакви ко вас пропагет убај врски ке го видите пијан или како и да е и му се пикате и заебвите се..знам мене ми се деси то.. коментаров ти е за на психијатар... ТЕПАЊЕ ДОСАДА ххххххххххххххххslatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
Малце офтопик сеа ќе сум, ама морам да речам нешо.
Убајте врски не пропаѓет заради такви типки, всушност, ако пропаднале поради то и не биле убај врски туку срање-врски.
по3драв
Рокси- Нејкам ништо
пропаѓет ито да видиш како...
s...- Солиден Адаптер
Рокси напиша:s... напиша:МОЛИМММММ!!!! ... ТИ СЕ СЛУШАШ?!?!ЛЕЛЕ не ми се вервит епа од вакви ко вас пропагет убај врски ке го видите пијан или како и да е и му се пикате и заебвите се..знам мене ми се деси то.. коментаров ти е за на психијатар... ТЕПАЊЕ ДОСАДА ххххххххххххххххslatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
Малце офтопик сеа ќе сум, ама морам да речам нешо.
Убајте врски не пропаѓет заради такви типки, всушност, ако пропаднале поради то и не биле убај врски туку срање-врски.
по3драв
попаѓет и то на големо!!
Едит:
s... знјаш шо е најтрагично???? то шо и ти да си со дечко ти тие пак му одат и пред тебе му се фрлет ко некој запечени!!!
blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
даааа, пред некое време имав врска со еден со стварно уште малце ми значит ама толку многу го сакав..и имасе една демек негова другарка и цело време ко ке ме видисе одеве и го гушкаше му се лижеше за јас после да се скарам со него..то бесе само зато шо ми е љѕбоморна тој имат сега др женска ама нејзе не и прајт така...
s...- Солиден Адаптер
e да бе, пропаѓале.. ај да не се изразам некултурно...
ак биле толку убај и совршени и ако се сакет партнерите немат да дозволат некој љубоморни типки да им расипат.
Тој ако се измуват со некоја си таму, значит не ја ценит женска му - то не е уба врска.
Таа ако му раскинит пошо некојси таму негови „другарки“ се плеткале околу него, значит немат доверба во него и не го сакат ко шо требит. И то не ми изгледат ко уба врска.
ак биле толку убај и совршени и ако се сакет партнерите немат да дозволат некој љубоморни типки да им расипат.
Тој ако се измуват со некоја си таму, значит не ја ценит женска му - то не е уба врска.
Таа ако му раскинит пошо некојси таму негови „другарки“ се плеткале околу него, значит немат доверба во него и не го сакат ко шо требит. И то не ми изгледат ко уба врска.
Рокси- Нејкам ништо
ој тебе цело време нек му се пикат него тој да ја тргат та упорна да е и ке те прасам после...и плус знает тие кога да искористет џокер за то паметни се...
s...- Солиден Адаптер
A тој ако е доволно паметен и ако му значит врската со мене ќе видит дека то мене ми сметат и ќе ги одјебит таквите фаци. Секогаш имат лек за нив, а то е: ладнокрвност и искреност (под искреност подразбирам да и лупнит во фаца дека е досадна ко пр*лив и дек не ја поднесвит).
Рокси- Нејкам ништо
Сакав да напишам некое поекспертско мислење за сите овде шо се радвет дека немат да измувет некој шо сакет ама Џајко ме нарана, Секој различно тепат досада!Џајко напиша:Секој различно тепат досада :D
Едит:
Само за Пуре(kojgode) сум сигурен дека 100% немат да се муват со никоја шо имат дечко другиве доста ви е кењање....
Последната промена е направена од folder на Сре Мај 20, 2009 8:04 pm. Мислењето е променето 1 пати
Јас на пример, тепам досада со боксерски нараквици, да не ја болит ногу.
њеооооааааххх
њеооооааааххх
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
њаууухуууухуууууњахааааааа!Болиглава напиша:Јас на пример, тепам досада со боксерски нараквици, да не ја болит ногу.
њеооооааааххх
јаас мислам дека Рокси не е во право...пошо машко ко машко, во никој случај не мојт да одбиет женско, после ќе имат кошмари цел живот, ако е некој паметен ќе се тргнит настрана или ќе заминит...ама да и речит не НИКОГАШ . Да ми го слушате зборов, пошо то е то. А и колку и да си ја сакат женската, имат и толку покварени женски личности , шо без да сакат тој го заведвит и толку им требит на машкиве, само за половина да фатат женско (а не пак на др место) и им се креват притисокиот...то е...лесно запаллива материја...и после шо да прајме ние шо тие не знает да се контреолирет???
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
RoTkViCa напиша:јаас мислам дека Рокси не е во право...пошо машко ко машко, во никој случај не мојт да одбиет женско, после ќе имат кошмари цел живот, ако е некој паметен ќе се тргнит настрана или ќе заминит...ама да и речит не НИКОГАШ . Да ми го слушате зборов, пошо то е то. А и колку и да си ја сакат женската, имат и толку покварени женски личности , шо без да сакат тој го заведвит и толку им требит на машкиве, само за половина да фатат женско (а не пак на др место) и им се креват притисокиот...то е...лесно запаллива материја...и после шо да прајме ние шо тие не знает да се контреолирет???
Баш како шо реков вчера.
и да се согласвам со постов.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Rainbow* напиша:RoTkViCa напиша:јаас мислам дека Рокси не е во право...пошо машко ко машко, во никој случај не мојт да одбиет женско, после ќе имат кошмари цел живот, ако е некој паметен ќе се тргнит настрана или ќе заминит...ама да и речит не НИКОГАШ . Да ми го слушате зборов, пошо то е то. А и колку и да си ја сакат женската, имат и толку покварени женски личности , шо без да сакат тој го заведвит и толку им требит на машкиве, само за половина да фатат женско (а не пак на др место) и им се креват притисокиот...то е...лесно запаллива материја...и после шо да прајме ние шо тие не знает да се контреолирет???
Баш како шо реков вчера.
и да се согласвам со постов.
дада и то ми беше малце мотив
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Страна 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 4 of 6