Драг Адаптер
+29
Angelic
Odyssey
Рокси
Gallowsraven
Џајко
KaTeRiNcE
ноунејм
Батерфлај
nance
Obibos
комшивка
Punk
TONI
sokol
fairy
STIFLER
мирАл
RoTkViCa
Болиглава
Lastojca
Marej
Bleak
REGINA
The Breaking Dawn
Наташа
Mary Jane
kojgode
METALBOY
Џими
33 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 3 of 7
Страна 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Драг Адаптер
кј си бе? шо прајш?
јас дојдов да ти кажам дек денес сум мн расположена а не знам зш и се надевам дека ке ме држит цел ден
јас дојдов да ти кажам дек денес сум мн расположена а не знам зш и се надевам дека ке ме држит цел ден
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
заради косата сигурноLastojca напиша:кј си бе? шо прајш?
Иначе адаптер,ми се ојт на возење ама не можам-сега нашкола сум.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
драг адаптер, одам да играм одбојка, се наспав после толку време и супер ми е денов.
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Drag adapter,
Nogu si grd, be.
Nogu si grd, be.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Драг адаптер, ке замолам да ја избришет темава зш немат поента во пишењево освен ако сакаш време да губиш.
nance- Херој на форумов
Број на мислења : 143
Хоби(работа) : drapanje jajca
Забавен? : nda
Драг Адаптер,
И денес ја продолжувам тридневната традиција со писма до тебе. Некако ми е досадно, чекам да заврши и оваа "интересна" школска недела.
Никако да се наспијам, се нешто ми фали. Писмени на школа иаме малце, испитвења неам и то е многу олеснителна околност.
Ќе ги искористам топлите марто-априлски денови да се видам со стари и нови другари и со нешто да си се подновам.
Со почит,
Мери Џејн
П.С. Не замервете.
И денес ја продолжувам тридневната традиција со писма до тебе. Некако ми е досадно, чекам да заврши и оваа "интересна" школска недела.
Никако да се наспијам, се нешто ми фали. Писмени на школа иаме малце, испитвења неам и то е многу олеснителна околност.
Ќе ги искористам топлите марто-априлски денови да се видам со стари и нови другари и со нешто да си се подновам.
Со почит,
Мери Џејн
П.С. Не замервете.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Драг адаптер глеам идол ама се разочараф морале на бугарски да пеет дури и нашиве. Можда за 2 дена ќе ги дает на јутуб како бугарофили. Така да нема да может за градоначалници да се кандидирет. Повторно сум болен ама од една страна е добро зш физичко не метам и плус докторкана ми е многу јака.(од Дарон младана) И то е то.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
kojgode напиша:Драг адаптер глеам идол ама се разочараф морале на бугарски да пеет дури и нашиве. Можда за 2 дена ќе ги дает на јутуб како бугарофили. Така да нема да может за градоначалници да се кандидирет. Повторно сум болен ама од една страна е добро зш физичко не метам и плус докторкана ми е многу јака.(од Дарон младана) И то е то.
Коки ич да не се секираш, нашиве се бунеле и че пеет стари македонски песни...гледај сеа на раааат
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Бне ма неубо си разбрала, сеа сите ќе пеет на бугарски а друкпат некој на македонски. Коки бе хаха
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
RoTkViCa- Модератор
достате бе само јас така смеам да го викам !!!
RoTkViCa- Модератор
драг адаптер,
никако не се осекам
вчера го поминав цел ден во учење 40 страни географија за овци свињи и говеда и денес не ни испитвеше. ме уништи
цел ден поточно недела ми се заеба денес од прв час хемија со прекрасната лоле.
п.с. на александар на идол мн секси му стоет пантолчињана
позз
никако не се осекам
вчера го поминав цел ден во учење 40 страни географија за овци свињи и говеда и денес не ни испитвеше. ме уништи
цел ден поточно недела ми се заеба денес од прв час хемија со прекрасната лоле.
п.с. на александар на идол мн секси му стоет пантолчињана
позз
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Е сеа драго адаптерче јас да кажам едно 5-6-17 зборчиња...
Деноф беше хаос не успеаф пенкало да фатам нашкола од 7 часа само на математика 10 мин пишефме на други часој си спијаф...
и граѓанско петка ми збучи хел јеа...
Деноф беше хаос не успеаф пенкало да фатам нашкола од 7 часа само на математика 10 мин пишефме на други часој си спијаф...
и граѓанско петка ми збучи хел јеа...
Е
Се адаптирам,прво мислење. Благодарност до тој шо ме зачлена, јавно искажвам овде, сите да видет. Деноф срање, шо мојт да го расипит, ако не - ПИСИ и Александра. И првите два часа ликовно. Не знам на кој му текнало. Да заспијаш бре еееј. Нек дојдет тие малце да видет како е од 7 и пол насабајле да слушаш за уметноста. Шогоде. Ај утре ке се доадаптирам, иам обврски сеа. Кис4е,позз4е и таканатака.
Се адаптирам,прво мислење. Благодарност до тој шо ме зачлена, јавно искажвам овде, сите да видет. Деноф срање, шо мојт да го расипит, ако не - ПИСИ и Александра. И првите два часа ликовно. Не знам на кој му текнало. Да заспијаш бре еееј. Нек дојдет тие малце да видет како е од 7 и пол насабајле да слушаш за уметноста. Шогоде. Ај утре ке се доадаптирам, иам обврски сеа. Кис4е,позз4е и таканатака.
Батерфлај- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
Хоби(работа) : Неам
Лудиот сликар (во Фото Рекс )
Адаптерче златно
денес се сликаф за табло со синото платно
Ногу беше интересно
со сликарон напрајф муабетче бесно
Она мене викат косата собрана
јас него му викам
ти устата држи си ја собрана
Јас овде пари давам
и со тебе не се замарам
ке се слика како шо сакам.
Ти шо мислиш и не е така битно,
да си ги вратиш зборојте
шо ги кажа под хитно.
Оди прошетај во мојата мала
аму ке те прогласат за првокласна будала...
Е вака му отпеаф... она мене косава да ја соберам... е више...
Адаптерче златно
денес се сликаф за табло со синото платно
Ногу беше интересно
со сликарон напрајф муабетче бесно
Она мене викат косата собрана
јас него му викам
ти устата држи си ја собрана
Јас овде пари давам
и со тебе не се замарам
ке се слика како шо сакам.
Ти шо мислиш и не е така битно,
да си ги вратиш зборојте
шо ги кажа под хитно.
Оди прошетај во мојата мала
аму ке те прогласат за првокласна будала...
Е вака му отпеаф... она мене косава да ја соберам... е више...
драк адаптер..седам на столоф и пишам нешо..цртам некој цртежи ликовно,голем поздрав до мојата професорка.. воедно ги глеам админиве кладоја некој чатбокс и се истурија радвење а чак и некој поени на овие постојве.. толку од мене
бидими поздравен
бацка
бидими поздравен
бацка
Последната промена е направена од ноунејм на Вто Мар 31, 2009 11:24 pm. Мислењето е променето 1 пати (Reason for editing : онака)
ноунејм- Бени Лава`с бигест фен
Број на мислења : 166
Хоби(работа) : па да.. работата ми е хоби. да
Забавен? : ногу
Ади денес ми е грд ден....мн предмети требит да поправам.....и така држи ми среќа......ќе ми ти пишам вечер....валда радосна....а овие админиве манијачишта се
RoTkViCa- Модератор
Драго адаптерче,
најпрво извини што те запоставив ,ама со овај пусти грип и со оние инекци и инфузи шо незнам која докторка ми ги напишала мамето најзино,ги занемарив и школото и другарите и сите...само креветчено не,по цел ден се излежавам и почвит да ми е глупо само дома,6 дена неам цигаре запалено,досадно е сама дома по цел ден ми недостигат школоно не за друго ,за бисерине шо се тресет,за ташка шо сејт до мене шо ме смејт,за такви работи,друго,имав3 инфузи ги примиф,станвам денес докторкана ми викат имаш уш 2 да си дојш утре и задутре,мамето нивно,не за друго ни викендоф не ке излезам,многу сум тажна,иако е денес први април нишо не те излажав,и то,сеа одам да спијам и да глеам филмој па ке ти се исповедам пак после.бакнеж
п.с.ја те љуба ти за жал не осешташ
најпрво извини што те запоставив ,ама со овај пусти грип и со оние инекци и инфузи шо незнам која докторка ми ги напишала мамето најзино,ги занемарив и школото и другарите и сите...само креветчено не,по цел ден се излежавам и почвит да ми е глупо само дома,6 дена неам цигаре запалено,досадно е сама дома по цел ден ми недостигат школоно не за друго ,за бисерине шо се тресет,за ташка шо сејт до мене шо ме смејт,за такви работи,друго,имав3 инфузи ги примиф,станвам денес докторкана ми викат имаш уш 2 да си дојш утре и задутре,мамето нивно,не за друго ни викендоф не ке излезам,многу сум тажна,иако е денес први април нишо не те излажав,и то,сеа одам да спијам и да глеам филмој па ке ти се исповедам пак после.бакнеж
п.с.ја те љуба ти за жал не осешташ
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Drag adapter, ova mi e posledno mislenje kaj tebe ok? ok? Nejdam da te posetvam pojke mrs tamu.
Ne e zaebancija, ne e aprililili.
Ne e zaebancija, ne e aprililili.
драг адаптер ме немаше неколку дена знам дека ти фалеф мн не морат да ми кажвиш...и само сакам да ти кажам дека животоф не е фер
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Страна 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 3 of 7