Промени во вашиот стил
+25
METALBOY
Рокси
p4eli4ka
корун
fairy
Obibos
James Bomb
suzana
Punk
Lastojca
PhiLL * E
The Breaking Dawn
Jordison
Bleak
folder
Master
malina
Mary Jane
Marej
T&T
sokol
Болиглава
TONI
kojgode
Наташа
29 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Промени во вашиот стил
ти ке си fake емо....се зезам
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Emo outsite reality insideThe Breaking Dawn напиша:ти ке си fake емо....се зезам
Осетив огромни промени во мојт стил...
Косата порано ја чешлав налево а сега во овој период ... ја чешлам надесно...
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
PhiLL * E напиша:Осетив огромни промени во мојт стил...
неверојатно
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
ај бегај ! !Lastojca напиша:PhiLL * E напиша:Осетив огромни промени во мојт стил...
неверојатно
бегај бе !
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
И мене во 5то ми се деси ова баба ко ми донесе од Германија траперки.Нашкола едно момиче секош ми се смееше и ми велеше дека носам женски пантолониThe Breaking Dawn напиша:TONI напиша:Јас сакам да си го подсменам малку стилов само уш малку да се подстоплит.
Ќе се носам од искинат поискинат и сакам да порачам за шијање траперки ама апла траперки.Не ми е гајле дали луѓево ќе ме гледаат накриво и ќе ме оговараат-Мене да ми е убо
какво накриво не се нормални така ак те глеет јас поштовам чудни стилој на луѓе...траперки се најјака работа
јас ко бев мала бев единствената шо се носеше еден период со оние горе тесни а после претерано широки траперки ко шо бев ниска и дебела ко ѕвонче бев и сите ми се смееја ама не ми беше гајле зш баш си се бендисвев и си бев кул а после во мода дојдоја и сите почнаја да носет....
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
TONI напиша:И мене во 5то ми се деси ова баба ко ми донесе од Германија траперки.Нашкола едно момиче секош ми се смееше и ми велеше дека носам женски пантолониThe Breaking Dawn напиша:TONI напиша:Јас сакам да си го подсменам малку стилов само уш малку да се подстоплит.
Ќе се носам од искинат поискинат и сакам да порачам за шијање траперки ама апла траперки.Не ми е гајле дали луѓево ќе ме гледаат накриво и ќе ме оговараат-Мене да ми е убо
какво накриво не се нормални така ак те глеет јас поштовам чудни стилој на луѓе...траперки се најјака работа
јас ко бев мала бев единствената шо се носеше еден период со оние горе тесни а после претерано широки траперки ко шо бев ниска и дебела ко ѕвонче бев и сите ми се смееја ама не ми беше гајле зш баш си се бендисвев и си бев кул а после во мода дојдоја и сите почнаја да носет....
хаха а женски беа....?!
Master напиша:Јас би напрајла луда фризура, некоја несекојдневна, панкерска. И се разбират од поодамна му се мерачам да се исфарбам зелена (да ми стојт на мозоков), првиот обид ми беше неуспешен, ама ќе си пробам пак.
e ja hocu da napravim ciroku ali mi je mnogo dugacka kosa i ne moze da stoji a ja ne zelim da se shisham.. :D
a da i imala sam i par pramenova izvucenih.. prvo zeleno pa onda ljubicasto.... ahhh svasta bih ja radila sa kosom.. ali je ne bih shishala.. hihi
sad bi malo plavo ali bas plavo.. ne zuto blaaa blaaaaaaa
a da, i kad sam stavila pirs to je bila skroz cudna promena... ali naravno na booljeee :D hihi i kad sam skinula naocare i stavila sochiva (leki).. sad mogu do jaja da se sminkam! mislim ne stavljam puder i ta piiiiiiiiiiiip ,ali obozavam ociii.....
ah valjda me neko razume ovde... jbg kad ne znam makedonski .. ali naucicu... obecavam hihi
toliko
suzana- Адаптер4е
Број на мислења : 14
Само тетоважа!
James Bomb- Адаптер4е
Број на мислења : 29
Хоби(работа) : Gradenje Brodoj
Забавен? : OOoO
Да јас ги менвам...едно време се облеквев нонстоп во широко све... сеа сум малу по педерламава тргнат (мисњам се облеквам по шмекерски)
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
хмм па јас на пример сакам да ставам пирс на уста и на веѓа, ушите да ги избушам цели и сакам тетоважа ама незнам уште ни каква ни каде косата не ја чепкам..едно време сакав сукајнци, ама појке ке ми прает филм
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
аха убаво зар не? ахахахахакорун напиша:Ко ке сјојт Еми од дома и планират да се прајт робокап... со тетоважа
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
suzana напиша:Master напиша:Јас би напрајла луда фризура, некоја несекојдневна, панкерска. И се разбират од поодамна му се мерачам да се исфарбам зелена (да ми стојт на мозоков), првиот обид ми беше неуспешен, ама ќе си пробам пак.
e ja hocu da napravim ciroku ali mi je mnogo dugacka kosa i ne moze da stoji a ja ne zelim da se shisham.. :D
a da i imala sam i par pramenova izvucenih.. prvo zeleno pa onda ljubicasto.... ahhh svasta bih ja radila sa kosom.. ali je ne bih shishala.. hihi
sad bi malo plavo ali bas plavo.. ne zuto blaaa blaaaaaaa
a da, i kad sam stavila pirs to je bila skroz cudna promena... ali naravno na booljeee :D hihi i kad sam skinula naocare i stavila sochiva (leki).. sad mogu do jaja da se sminkam! mislim ne stavljam puder i ta piiiiiiiiiiiip ,ali obozavam ociii.....
ah valjda me neko razume ovde... jbg kad ne znam makedonski .. ali naucicu... obecavam hihi
toliko
Ne brini mi razumemo sve
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
јас мислам да си ги чувате а бај да веј некоја промена не е на одмет...јас немам смелост да си ја исфарбам косава зШ незнам каква ке ми е...а за стилов би сакала да го менам ама незнам во кој правец....хахаха
p4eli4ka- Адаптер во подем
Број на мислења : 44
Јас немам дефиниран стил, али на пат сум да го оформам
Пред околу месец почнав постојано да си правам јамајки на косата, ги обожавам.
Пред една недела имав „суканица“ шо ми ја направи една другарка, не беше баш суканица, ама нешто слично. Ја отплеткав, неможев да ја исчешлам косава ко шо требит.
Сакам да се исфарбам црвена, вчера со една другарка се “фарбавме“ со колор шампонине од по 80 денари шо се, и добивме некој црвен сјај на косава, баш е јако
.. ама неам г’з да се исфарбам со фарба, нејкам да си ја упропастам косава
Сакам пирс на јазик али то ќе почекат до полнолетство, освен ак не ми поминит филмот дотогаш
И то сега за сега... не ми теквит друго
Пред околу месец почнав постојано да си правам јамајки на косата, ги обожавам.
Пред една недела имав „суканица“ шо ми ја направи една другарка, не беше баш суканица, ама нешто слично. Ја отплеткав, неможев да ја исчешлам косава ко шо требит.
Сакам да се исфарбам црвена, вчера со една другарка се “фарбавме“ со колор шампонине од по 80 денари шо се, и добивме некој црвен сјај на косава, баш е јако
.. ама неам г’з да се исфарбам со фарба, нејкам да си ја упропастам косава
Сакам пирс на јазик али то ќе почекат до полнолетство, освен ак не ми поминит филмот дотогаш
И то сега за сега... не ми теквит друго
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Сакам уш една убетка да стам на уше имаф една сеа иам две... и ќе стам и трета уште пред матурата сигурно... после пирс на веѓа ваљда на лето... или после матурата ќе видиме... изасеа то... да сакам шо појќе карирани кошулчиња фармерски војнички три-четврти и некои крем, окер бои на маици, ланчиња и некои фаца џинџурчиња за на рака... да оформам некој стил хипи/гранџ комбинација и така.....
па за почеток ке ја исфарбам косава со некој глупа боја(зелена) па ко ке ми се смачит четка, а то ко ке ми се смачит со брич ке ја поминам
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
јас мноогу сакам пирсој...сакам на стомак да си ставам ама од дома ќе ме избркет ...ама ај сеа уште 1 месец ќе заокружам 18че па здравје
иначе сакам и една тетоважа...ептеен е слатка ја видов во едно списание....па и то би сакала....ама пак ќе речам ЗДРАВЈЕ само
иначе сакам и една тетоважа...ептеен е слатка ја видов во едно списание....па и то би сакала....ама пак ќе речам ЗДРАВЈЕ само
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
тетоважииии уфф
само да наполнам 18
само да наполнам 18
Се мислам да се изненадам себе си за 18ти роденден.The Breaking Dawn напиша:тетоважииии уфф
само да наполнам 18
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
и да си најш стан зш можам да ја замислам реакцијата на мајкатиThe Breaking Dawn напиша:тетоважииии уфф
само да наполнам 18
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Вашиот хит на денот?
» Вашиот ТОП 5 На Неделата!
» Вашиот омилен пијалок
» Како го замислувате вашиот 18 роденден?
» Вашиот прв мобилен телефон беше...
» Вашиот ТОП 5 На Неделата!
» Вашиот омилен пијалок
» Како го замислувате вашиот 18 роденден?
» Вашиот прв мобилен телефон беше...
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 3