Што мислите за хомосексуалноста?
+35
ноунејм
Angelic
METALBOY
sweet
Lastojca
Џими
fairy
noviot
folder
Bleak
PhiLL * E
Gangi
Obibos
sokol
Stefk0
Џајко
DamjanMitreski
The Breaking Dawn
L S D
Punk
pankerishte
hollow
Master
Fantom
Ludi Milojko
Mary Jane
Odyssey
комшивка
mitan
kojgode
xpert
корун
Marej
Болиглава
T&T
39 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 6 of 7
Страна 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Што мислите за хомосексуалноста?
Немат психолози, туку имат генетичари шо не мислет туку имет докажано дека то е пореметување во гените
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Џајко напиша:Немат психолози, туку имат генетичари шо не мислет туку имет докажано дека то е пореметување во гените
Баш гледав емисија за ова.. за пореметување во гените и можноста детето да се родит хомесексуалец. се е можно.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
T&T напиша:Не ме разбравте. Сидата биолошки и научно е докажана како болест, то шо немат лек е дискутабилна тема и прашање на време. Хомосексуалноста не се пренесува, сидата да. А то за гените прв пат го слушам. Хомосексуалноста кај машките најчесто резултира од приврзаноста со мајката.
Сепак, јас тоа го сфаќам како животен стил и лична определба. А сидата не е лична определба. Ех да беше, светов ќе беше поубав.
А ти Болиглава не го кажа твоето мислење
значи сите машки деца кои израснале само со мајка од било кои причини(смрт на родителот,развод..) се хомосексуалци?
ноунејм- Бени Лава`с бигест фен
Број на мислења : 166
Хоби(работа) : па да.. работата ми е хоби. да
Забавен? : ногу
ноунејм напиша:T&T напиша:Не ме разбравте. Сидата биолошки и научно е докажана како болест, то шо немат лек е дискутабилна тема и прашање на време. Хомосексуалноста не се пренесува, сидата да. А то за гените прв пат го слушам. Хомосексуалноста кај машките најчесто резултира од приврзаноста со мајката.
Сепак, јас тоа го сфаќам како животен стил и лична определба. А сидата не е лична определба. Ех да беше, светов ќе беше поубав.
значи сите машки деца кои израснале само со мајка од било кои причини(смрт на родителот,развод..) се хомосексуалци?
неубо имаш сфатено мислам
да бидиш одгледан од страна на еден родител ради причиниве шо ги имаш набројано е сосема различно од приврзаноста шо ја имаш спрема тој родител.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
ноунејм напиша:T&T напиша:Не ме разбравте. Сидата биолошки и научно е докажана како болест, то шо немат лек е дискутабилна тема и прашање на време. Хомосексуалноста не се пренесува, сидата да. А то за гените прв пат го слушам. Хомосексуалноста кај машките најчесто резултира од приврзаноста со мајката.
Го имаш болдирано, а не го имаш убо прочитано. Јас реков дека е то НАЈЧЕСТА причина, а не единствена. Во психологијата то се нареквит Едипов комплекс. Џајко, уште не ми имаш образложено за то со гените. Си чекам јас...
Јас мислам доволно кажав за темава шо не ти требит знаење од генетика или биологија или шо било за да ги потврдиш како точни. Сепак, за вкусовите не се коментират.
И бај да веј многу сакам хомосексуалци, посебно машки..
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
T&T напиша:И бај да веј многу сакам хомосексуалци, посебно машки..
Мојш да ми објасниш зш?
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
леле и мене објасни ми
Angelic- ex Rainbow*
се согласвам и јас ги ценам за то..и си ги почитувам педериве супер се...mitan напиша:педериве се болни да знајте...болест е она шо го прает...и незнам зшThe Breaking Dawn напиша:една глупа забелешка - од сида се умират од хомосексуалност неT&T напиша:Не ме разбравте. Сидата
биолошки и научно е докажана како болест, то шо немат лек е
дискутабилна тема и прашање на време. Хомосексуалноста не се пренесува,
сидата да. А то за гените прв пат го слушам. Хомосексуалноста кај
машките најчесто резултира од приврзаноста со мајката.
бај
д веј - мене јаки ми се хомосексуалцине....зш се различни и си терет по
свое без разлика то шо љуѓево не ги прифаќет-то го ценам
иначе сериозно јаки се
не го свакате то дека она е болест....ментално нарушување имет....и да
не се умират со е битно ко јас ги глеам ко мртви чим се определиле да
се то....мн гнасна работа да видам и ми се повракат и зато дајте админи
темава избришетеја ми се лошит
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
хехе дека ги дискриминирам, ги дискриминирам, ама не дирекно, можда зато шо не сум имал можност да се запознам , иначе мислам дека е поинаква гледна точка, можда така требит и ние да се однесуваме, иако имат некој шо го прает то како за мода и слично. барем ова е моја теорија (предосеќам дека ке сум критикуван )
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Toj шо ги создал и мажот и жената ти кажа дек се создаени само еден за друг? Неам нишо против педери/лезби...Rainbow* напиша:Хомосексуалноста.. хм... јас мислам дека то не е здраво.. не е природно.. Мажот е создаден за жената и обратно.
Абе да до некаде си во право али гадно е бе не зезај.Gallowsraven напиша:Toj шо ги создал и мажот и жената ти кажа дек се создаени само еден за друг? Неам нишо против педери/лезби...Rainbow* напиша:Хомосексуалноста.. хм... јас мислам дека то не е здраво.. не е природно.. Мажот е создаден за жената и обратно.
Јас ги дискриминирам на пример.Иам мн предрасуди кон нив
а шо е то со ви е гадно во врска со нив??
s...- Солиден Адаптер
Eпа на пример да речиме вие што ги подржувате или не ви сметаат хомосексуалците ме интересира како би реагирале ако вашето дете,син,маж и.т.н дознаете дека е таков?s... напиша:а шо е то со ви е гадно во врска со нив??
Искрен одговор не да напишете немаТ да ви сметаТ....отсекогаш ме интересирало ова.
А мене тоа што ми се гадни,ваљда затоа што така сум воспитан.Ги мразам хомосексуалците и прв ке излезам на протест во Ск ако се деси некоја парада.А верувајте дека цела МКД би излегла и би ги спалиле на Плоштад.Ми се поврајкат од нив!
Габори,Смрадови,Калаштури.....
нееека кршет глава и лезбејки и педери и се.
Пореметени.
Пореметени.
Angelic- ex Rainbow*
би се налутила секако...ама то е негов живот,тој така одлучил и готово,на крај би го подржала...искрен одговор мој
s...- Солиден Адаптер
нит внучиња ќе си видиш нит ништо.
зато постоет родители за насока во животот...
зато постоет родители за насока во животот...
Angelic- ex Rainbow*
не мора да значит дека првин не би разговарала со него то секако...ама ако на крајот видам дека неможам да влијаам на еговата одлука би го подржала...имат родители шо едно ги воспитвет децата тие сосем руго прает,така да не есе и до родителите
s...- Солиден Адаптер
Гадни копилиња, али со тек на време научив да не ми сметет. Нек прает шо сакет, барем ќе се намалит популацијава на 3емјава ак не нешо друго.
А мое дете ако бидит хомо (скраја да е) ќе го убијам јас лично.
А мое дете ако бидит хомо (скраја да е) ќе го убијам јас лично.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
haha Рокси ме насмеа. Немат да го убиеш ама јас лично би одпишала од мое чедо - па нека се мислит после хуху.
како и да е. Не ги мразам - едноставно не ги сакам.
како и да е. Не ги мразам - едноставно не ги сакам.
Angelic- ex Rainbow*
Океј си твое си е мислењето.s... напиша:не мора да значит дека првин не би разговарала со него то секако...ама ако на крајот видам дека неможам да влијаам на еговата одлука би го подржала...имат родители шо едно ги воспитвет децата тие сосем руго прает,така да не есе и до родителите
Од целава оваа работа,значи од подршката на народот,како и во целиот свет,дојде до легализација на браковите помеѓу луѓе од ист пол.така?
Океј нека се венчаат али потоа следи другото...легализирање на посвојување дете на таквите родители.
Какво ке биде детето?дали е морално да се даде дете на посвојување на родители со исти пол?
кој ке биде мајка,што ке биде татко за детето?
дали и тоа ке биде хомосексуалец?
Епа до ова ке дојт како што е во Европските држави Шведска,Холандија......
неморат да значит дека ако ти се такви дека и детето ќе е...мат многу родители со ги воспитвеле децата да не се такви и на крај такви испаднале..сето то е до гените...тешко дека во такви работи влијајт туѓото мислење..не мојме ние да влијајме на она некој со го намислил ти мозиш да зборвис со него да му дајс совет ама да го натерас да не е то шо е то е друго...криви се тие шо о дозволија бракот не ние..
s...- Солиден Адаптер
Не беше тоа муабетот.Прочитај го постот цел и одговори ми на прашањатаs... напиша:неморат да значит дека ако ти се такви дека и детето ќе е...мат многу родители со ги воспитвеле децата да не се такви и на крај такви испаднале..сето то е до гените...тешко дека во такви работи влијајт туѓото мислење..не мојме ние да влијајме на она некој со го намислил ти мозиш да зборвис со него да му дајс совет ама да го натерас да не е то шо е то е друго...криви се тие шо о дозволија бракот не ние..
Мојот муабет е дека со подршката доаѓа до тоа.
Па кој патлак да му дадеш дете на Педери,што ке знае детето за МАЈКА?!
за МАЈЧИНА ЉУБОВ?
тоа е муабетот а влијанието на родителите
сум против то да им се дават деца на такви..и јас сметам дека не требит..се си дојде со то шо го дозволија бракот..ама ајде нека им бидит нека бидат заедно а за деца да им дает на посвојување сум за не...сепак..
s...- Солиден Адаптер
за тој муабетот со детето ак е хомосексуалец.
то не е нормално.
значит пред се, побитен е срамот шо ке го доживејте пред народов ак дознает дека детето ви е хомосексуалец или поддршката шо требит на детето да му се дајт?ако во сопствениот родител не барат утеха во кој ке барат? зш би раѓале воопшто деца ко ак нешто е поинаку кај нив да сакате да ги остајте? или така кажано убијате?
според мене на плоштад нека ги спалет тие со такво мислење шо се способни да си остает деца за да не доживеет срам ако се поинакви.
то е поголем срам отколку да си хомосексуалец.
то не е нормално.
значит пред се, побитен е срамот шо ке го доживејте пред народов ак дознает дека детето ви е хомосексуалец или поддршката шо требит на детето да му се дајт?ако во сопствениот родител не барат утеха во кој ке барат? зш би раѓале воопшто деца ко ак нешто е поинаку кај нив да сакате да ги остајте? или така кажано убијате?
според мене на плоштад нека ги спалет тие со такво мислење шо се способни да си остает деца за да не доживеет срам ако се поинакви.
то е поголем срам отколку да си хомосексуалец.
Последната промена е направена од The Breaking Dawn на Нед Мај 03, 2009 7:49 pm. Мислењето е променето 1 пати
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
не подрзавам некој со си ги оставет децата само зато шо се поразлични од другите...не сме ние никој да ги осудувам и тие не сакале да се такви ама се...ако не си го сакал не го раѓај тогаш...според мене
s...- Солиден Адаптер
Страна 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» На што најчесто мислите?
» Што мислите за македонската литература?
» Што мислите за турбо фолкот?
» Колку мислите дека е важна предиграта?
» Што мислите за љубов меѓу припадници на различни националности?
» Што мислите за македонската литература?
» Што мислите за турбо фолкот?
» Колку мислите дека е важна предиграта?
» Што мислите за љубов меѓу припадници на различни националности?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 6 of 7