ПиСи - приватно основно училиште?
+30
RoTkViCa
Џими
ноунејм
*Rhythm Divine*
The Breaking Dawn
tHeJunKy
Наташа
комшивка
Bleak
МаКсач
blesava008
Џајко
noviot
PhiLL * E
Angel Girl
CASUAL90
Lastojca
mitan
мирАл
A GiRL
Кирил
REGINA
Ludi Milojko
Marej
folder
Mary Jane
sokol
корун
kojgode
Болиглава
34 posters
Страна 5 of 10
Страна 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ПиСи - приватно основно училиште?
Епа јас не се зезам ...
Добро бе...
Тачни сте вие ... За Анџеле потрошивте 7 страна а ја начнуваме и 8мата...
Да знајт тој дека на некој форум се пишит за него ... ко ке отворит овде... има да се изначита ... и лошо и добро...
ЕГОТО Ангелско ке се наполни...ќе немаме место каде да си играме по парковиве... ај остај то ... ако продолзиме вака .... ќе стасам до прилеп куманово скопје ... па ке пукне и втората пушка анџелева па после зијан ке видиме само ...
Затоа предлагам админиве да ја заклучат темава со последниов мој заклучок ... после кој ветувам дека нема да коментирам и да се нервирам итд.
Заклучокот:
Значи значи вака ... долго време размислував и решив да кажам некои работи кои што се надевам ќе ви помогнат да сфатите кое son of a bitch е АНЏЕЛЕ!
Одам јас така на математика среќен ... ќе решаваме нови задачи од областа на алгоритмите...
и така си одам јас... тој да почнит без никаква причина да се дере по мене и да ме навредува мене и мојата ФАМИЛИЈА...
Фала богу ... како мал ме учеле ... синко кррв не е вода... и јас тука готово реков ставам крај на ова малтретирање и тормозење кое што речиси зеде атомски мерки...
Почнав да му се обраќам културно, по малце цинично , ако беше и е паметен сфатил дека тоа што го рекол не е вред... но тука не застана целава оваа ситуација ... тој продолжи да плука по мојата фамилија да ја пцуе мајка ми и татко ми и мојте седум-осум братчиња...Да пукнеш леле што ми направи ... да бегам и прескокам ѕидови...арно ама јас не се дадов и не се откажав од мојот СОН: да станам поголем мислител и математичар од АНЏЕЛЕ за некој ден да му дојдам во неговата пишлива канцеларија во којашто тој и жената му по цел ден ги гледаат членовите на АРМИЈАТА НА МАТЕМАТИЧАРИ - "ПИ-СИ" и да му речам:
Ех чика АНЏЕЛЕ од денес па натаму можеш комотно да си го папаш и толчиш оту ја су ПРВ !
БАЈ Д ВЕЈ !:
Ангеле не се мијат под мишки и ко ке дојдесе на цас смрдесе цела училница!
Поздрав!
Добро бе...
Тачни сте вие ... За Анџеле потрошивте 7 страна а ја начнуваме и 8мата...
Да знајт тој дека на некој форум се пишит за него ... ко ке отворит овде... има да се изначита ... и лошо и добро...
ЕГОТО Ангелско ке се наполни...ќе немаме место каде да си играме по парковиве... ај остај то ... ако продолзиме вака .... ќе стасам до прилеп куманово скопје ... па ке пукне и втората пушка анџелева па после зијан ке видиме само ...
Затоа предлагам админиве да ја заклучат темава со последниов мој заклучок ... после кој ветувам дека нема да коментирам и да се нервирам итд.
Заклучокот:
Значи значи вака ... долго време размислував и решив да кажам некои работи кои што се надевам ќе ви помогнат да сфатите кое son of a bitch е АНЏЕЛЕ!
Одам јас така на математика среќен ... ќе решаваме нови задачи од областа на алгоритмите...
и така си одам јас... тој да почнит без никаква причина да се дере по мене и да ме навредува мене и мојата ФАМИЛИЈА...
Фала богу ... како мал ме учеле ... синко кррв не е вода... и јас тука готово реков ставам крај на ова малтретирање и тормозење кое што речиси зеде атомски мерки...
Почнав да му се обраќам културно, по малце цинично , ако беше и е паметен сфатил дека тоа што го рекол не е вред... но тука не застана целава оваа ситуација ... тој продолжи да плука по мојата фамилија да ја пцуе мајка ми и татко ми и мојте седум-осум братчиња...Да пукнеш леле што ми направи ... да бегам и прескокам ѕидови...арно ама јас не се дадов и не се откажав од мојот СОН: да станам поголем мислител и математичар од АНЏЕЛЕ за некој ден да му дојдам во неговата пишлива канцеларија во којашто тој и жената му по цел ден ги гледаат членовите на АРМИЈАТА НА МАТЕМАТИЧАРИ - "ПИ-СИ" и да му речам:
Ех чика АНЏЕЛЕ од денес па натаму можеш комотно да си го папаш и толчиш оту ја су ПРВ !
БАЈ Д ВЕЈ !:
Ангеле не се мијат под мишки и ко ке дојдесе на цас смрдесе цела училница!
Поздрав!
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
PhiLL * E напиша:
Почнав да му се обраќам културно, по малце цинично , ако беше и е паметен сфатил дека тоа што го рекол не е вред... но тука не застана целава оваа ситуација ... тој продолжи да плука по мојата фамилија да ја пцуе мајка ми и татко ми и не се откажав од мојот СОН: да станам поголем мислител и математичар од АНЏЕЛЕ за некој ден да му дојдам во неговата пишлива канцеларија во којашто тој и жената му по цел ден ги гледаат членовите на АРМИЈАТА НА МАТЕМАТИЧАРИ - "ПИ-СИ" и да му речам:
ама ти изгледа никогаш нема да разбереш дека не си во право. Ама последнава реченица колку шо ме имат изнасмејано....
и да се дерит без причина? ххеххххеххеххеххехххееееееееее!!!!!!!!!!
И нема потреба од заклучување на темава ако не мојш вербално да докажиш дека си во право... АМА финтата е шо немојш
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
koga ke mu kazam na angele deka go branis ovde ko rocky 3 da glumis ...
ke ti dade edna godina bez pari da se obrazovas !
PhiLL * E напиша:koga ke mu kazam na angele deka go branis ovde ko rocky 3 da glumis ...
фала не требит. Иначе само си го бранам моето мислење.
За phill*e!!!!!!!!!
Прво: Дали го поздрави тетин ти ....????
Второ: Немој мн. да плукаш по Ангел и по жена му дека на крај баш како што ти кажав дека ке ги бараш.А то дека ти ја пцуел фамилијата "благе везе" немат прво образовна институција е, а др. тоа не е негов речник.
Прво: Дали го поздрави тетин ти ....????
Второ: Немој мн. да плукаш по Ангел и по жена му дека на крај баш како што ти кажав дека ке ги бараш.А то дека ти ја пцуел фамилијата "благе везе" немат прво образовна институција е, а др. тоа не е негов речник.
blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
да да го поздравив ...
и не , нема да одам кај нив за матура !
PhiLL * E напиша:да да го поздравив ...
пак да почнам? ај бе чоек 8 страни сме јас ти јас ти јас ти јас ти... гив ап
Море МаКсач читај убоREGINA напиша:МаКсач напиша:Од цела тема само овај постов ми го заеба животовfolder напиша:Не млада госпоѓо не мислам дека за да се знае математика треба да се оди во ПИСИ, математиката може да се научи само со континуирано вежбање на материјалот... енд оф стори
да те попрам: за да се знаат математика задачите напамет по страна и број треба да се оди во ПИСИ.
И не, детево пубо дома ќе го учам јас математика отколку ПиСи да го пуштам, и било шо друго да учит. Ак требит и година да паднит нек паднит не го пуштам таму. Од проста причина шо ПиСи професорите лечат комплекси на децава (која била бремена па хормоните и се придерават, кој со клучој фрлал...)
А и да прашам нешто. Имат курс по ликовна и музичка уметност? И физичко дан имат?
ако си присуствувал на час од некој од проф. во писи, тогаш би имал право да кажеш како се однесуваат и дали некој ќе фрлит со клуч по тебе.
ако не си присуствувал... ај... некој ќе речат ZIP IT ама сепак го ценам твоево мислење... иако е погрешно.
Писи не е нишо посебно, Ангел си пуштат филмој, и ојме дупло појке од шо е потребно. Ама професорине во Писи се научени на ред, и Тања (кажвам за нејзе пошо та ми предават) го знајт материјалов и е поголем психолог од 90% од професорине гимназија, а за економски да не зборвам...
Сеа видов, грешно сум го прочитал она од folder, извини брат. И грешно да прочитав пак не ги пуштам таму децата
МаКсач- Адаптер во подем
Број на мислења : 82
МаКсач напиша:Сеа видов, грешно сум го прочитал она од folder, извини брат. И грешно да прочитав пак не ги пуштам таму децата
Битно нема да им го запустиме животот на нашите дечиња.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Eво нас запустен ни е животот немојте и на вашите деца да им го правите тоа.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
kojgode напиша:Eво нас запустен ни е животот немојте и на вашите деца да им го правите тоа.
Вие си знајте, ние си кажавме за нас.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Си знајме ние све. И ние си кажвиме за нас.
мене не ми е запустен животов од писи па шо? имам само една обвркса појќе во мојата дневна листа. ама зато пред писмена немам обвркса ден два да не спијам заради писмената по математика хахахах... кој како си ја наредил.
Чеј море не ве ни знајме можит ви е
Зато јас ич неам обврски...зш не одам, убо викаш кој како си ја наредил
ама зато пред писмена немам обвркса ден два да не спијам заради писмената по математика хахахах... кој како си ја наредил.
МаКсач- Адаптер во подем
МаКсач напиша:Чеј море не ве ни знајме можит ви еама зато пред писмена немам обвркса ден два да не спијам заради писмената по математика хахахах... кој како си ја наредил.
знајш како викет... крајот го красит делото хехех, зато иам 5 секоја година цела година ( и знаење, ама вистинско знаење)... стварно кој како си ја наредил
уште за писи прајте муабет ?
Koj не ојт Писи голема грешка прајт. Озбилно преубо е јас од ко одам ептен појќе знам математика и ова знаење ќе трајт многу. И пред то знаев ама од ко се запишав писи доживеав откровение.
kojgode напиша:Koj не ојт Писи голема грешка прајт. Озбилно преубо е јас од ко одам ептен појќе знам математика и ова знаење ќе трајт многу. И пред то знаев ама од ко се запишав писи доживеав откровение.
Браво за тебе
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Убо си прает бе, знает дек никој нема да фатит дома сам да вежбат и зато не викет по појќе пати.
А не кој шо рече ко ќе имал дете сам ќе го учел, немат врска, пошо ем ќе немат време да му покажит, ем ќе немат знаење зш или го заборајл то или никоаш не ни го научил.
А не кој шо рече ко ќе имал дете сам ќе го учел, немат врска, пошо ем ќе немат време да му покажит, ем ќе немат знаење зш или го заборајл то или никоаш не ни го научил.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
многу се јаки овие шо одет писи бе, и пак ќе речам, требит фаца да имаш за да ојш писи, гледајте го дудан...ојт секој ден и тројки прајт на тестој.
глупости.
глупости.
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
Па да не ојт сигурно кецој ќе прајт.
Сеа не мојт сите петки да прает, некој појќе некој помалку го биват (или некој е поглуп некој попаметен) , ама најногу шо может прает ваљда.
Сеа не мојт сите петки да прает, некој појќе некој помалку го биват (или некој е поглуп некој попаметен) , ама најногу шо может прает ваљда.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Наташа напиша:Убо си прает бе, знает дек никој нема да фатит дома сам да вежбат и зато не викет по појќе пати.
kojgode напиша:Koj не ојт Писи голема грешка прајт. Озбилно преубо е
јас од ко одам ептен појќе знам математика и ова знаење ќе трајт многу.
И пред то знаев ама од ко се запишав писи доживеав откровение.
точно точно точно точно точно. благодарам за прекрасно составените коментари хехехех
REGINA напиша:МаКсач напиша:Чеј море не ве ни знајме можит ви еама зато пред писмена немам обвркса ден два да не спијам заради писмената по математика хахахах... кој како си ја наредил.
знајш како викет... крајот го красит делото хехех, зато иам 5 секоја година цела година ( и знаење, ама вистинско знаење)... стварно кој како си ја наредил
Ама делото гнасит, џабе имаш 5 ко ќе те спобудалет, ако не почнале или завршиле веќе. А пак математика шо требат да имаш едно големо знаењеее. Ќе ојш касиерка во Макси Д ќе собираш мнжиш одземаш делиш денари, син ти дур ојт гимназија.
Абе да си паметен и дома ќе сфатиш...
МаКсач- Адаптер во подем
Страна 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страна 5 of 10