Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
+36
folder
blesava008
s...
ноунејм
Jordison
Џајко
мирАл
Tweety
П.
Наташа
Gallowsraven
*UnIqUe*
Лејди ин ред
sokol
noviot
pankerishte
slatkish
Angelic
KaTeRiNcE
lela
Bleak
Ivana
Ane
malina
TONI
комшивка
Lastojca
корун
TL
The Breaking Dawn
RoTkViCa
REGINA
METALBOY
Рокси
kojgode
Болиглава
40 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 6
Страна 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Образложете.
Јас покасно, сеа морам да одам.
Јас покасно, сеа морам да одам.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Никако. Јас не би сакал то да ми го напрает ќе полудам. Така да и јас не би го напрајл истото.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Не, никогаш, пошо би била ставена во втор план. Ако му значам - ќе раскине, ако не му значам - тогаш зошто би се мувала со него.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
И јас сум за не, немам некое посебно образложение, имам мислено на оваа тема и пак ке речам не.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Не.
Зш да им се мешам во врската на таков начин? То е курвински и за то некој некој да го прајт, требит да немат потсвест и да е ептен загреота.
Зш да им се мешам во врската на таков начин? То е курвински и за то некој некој да го прајт, требит да немат потсвест и да е ептен загреота.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
неееее...никако....прво, мразам мување секако, значит и да не е во врска....а пак ако е во врска, тој е забрането овошје за мене, хаха само ќе го гледам скришно...а потака ако нешто е судено....ќе бидит...ЗДРАВЈЕ само
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
јас мразам такви работи и мене да ми се дешавет така да не. во никој случај. мн е ниско
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Никогаш!Нема шанси затоа што после и мене можат истото да ми го направат тоа е премногу подло...
TL- Адаптер4е
Број на мислења : 28
Да, та ак ми предложит - ваљда е свесна за последиците. Ак е пијана не.
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
само под некој услови на пример ако знам дека не сум му колку да му поминит времето или да свртит шо појќе женски, или ако не е пијан а многу ми се свиѓат.... иначе не. ако стварно му значам појќе од неговата женска, имат други решенија..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Ако сакат таа и ако дечко и е некој билмез, со кој знам дек ојт ради пари со него и слични ситуации - Да.
Во други, не.
Во други, не.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
ама да знаеш забранетото овошје е најслатко ..........RoTkViCa напиша:а пак ако е во врска, тој е забрането овошје за мене, хаха само ќе го гледам скришно
сега не би праел ништо-знам да се контролирам...бар мислам
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
TONI напиша:ама да знаеш забранетото овошје е најслатко ..........RoTkViCa напиша:а пак ако е во врска, тој е забрането овошје за мене, хаха само ќе го гледам скришно
сега не би праел ништо-знам да се контролирам...бар мислам
хаха знам знам.......ама сепак и јасс знам да се контролирам хаха
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Samo aku imat zenska nadvor od gradov
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
хахаха ме насмеаAne напиша:Samo aku imat zenska nadvor od gradov
јас никад!
Ivana- Солиден Адаптер
Број на мислења : 231
За да ми поминит желбата ДА.
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
и од ко ќе ти поминит желбата?lela напиша:За да ми поминит желбата ДА.
веќе ќе им имаш расипано врска, а воедно и ќе се спуштиш на најниско ниво шо мојт уопште женско да се спуштит.
Видоф некој да шо имет напишано и се изненадиф,то шо неќиш да ти го прает тебе не им го прај на другите,така да НЕ
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Ако успеам да расипам врска со едно мување тогаш не мислам дека се спуштам на најниско ниво на кое што една женска може да се спушти.REGINA напиша:и од ко ќе ти поминит желбата?lela напиша:За да ми поминит желбата ДА.
веќе ќе им имаш расипано врска, а воедно и ќе се спуштиш на најниско ниво шо мојт уопште женско да се спуштит.
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Ах, а јас цело време мислев дека најниско ниво за женско е да е курва.lela напиша:Ако успеам да расипам врска со едно мување тогаш не мислам дека се спуштам на најниско ниво на кое што една женска може да се спушти.REGINA напиша:и од ко ќе ти поминит желбата?lela напиша:За да ми поминит желбата ДА.
То се докажвит од ова - да се измуваш со некој зафатен онака од желба... не ми изглеат ко фер и саглам постапка пошо и онака нишо не добиваш, не планираш нешо појќе со него, а само растурвиш нечија врска... и то "онака од желба".
(општо кажвам, не потенцирам ни за тебе ни за никоја друга)
REGINA напиша:Ах, а јас цело време мислев дека најниско ниво за женско е да е курва.lela напиша:Ако успеам да расипам врска со едно мување тогаш не мислам дека се спуштам на најниско ниво на кое што една женска може да се спушти.REGINA напиша:и од ко ќе ти поминит желбата?lela напиша:За да ми поминит желбата ДА.
То се докажвит од ова - да се измуваш со некој зафатен онака од желба... не ми изглеат ко фер и саглам постапка пошо и онака нишо не добиваш, не планираш нешо појќе со него, а само растурвиш нечија врска... и то "онака од желба".
(општо кажвам, не потенцирам ни за тебе ни за никоја друга)
ако тој нејќет да напрајт нешто, никоја немојт да го присилит особено за мување хаха а ако тој веќе се измуват со друга а имат девојка, тогаш сам си ја расипвит врската, а не таа со која се мувал..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Да, комшивка е во право, ама личноста шо паѓат на ниско ниво не е толку типот колку шо е таја шо прифатила мување
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Страна 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 6