Кој би сакале да сте повеќе Бил Гејтс или Хју Хефнер?
+8
Bleak
Golub-Samoubica
folder
noviot
Obibos
fairy
корун
kojgode
12 posters
Страна 1 of 1
Кој би сакале да сте повеќе Бил Гејтс или Хју Хефнер?
Кој би сакале да сте повеќе Бил Гејтс или Хју Хефнер? Образложете зошто. (ако некој се прајт паметен и речит јас не сакам да сум никој од овие бидејќи сум скромен и сакам да сум ЈАС итн. му го бришам мислењето)
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Re: Кој би сакале да сте повеќе Бил Гејтс или Хју Хефнер?
јас не сакам да сум никој од овие бидејќи сум скромен и сакам да сум ЈАС итн.
ооооохооооо
Јас би сакал да сум Џју Хефнер зато шо би бил ебач и плус би имал пари, а Бил Гејтс и не е толкаво ебачиште... А ако прашањево беше дали би одбрале пари или секс, би одбрал пари зато шо мојш да си купиш коа сакаш курвиче јако и ич гајле да немаш...
ооооохооооо
Јас би сакал да сум Џју Хефнер зато шо би бил ебач и плус би имал пари, а Бил Гејтс и не е толкаво ебачиште... А ако прашањево беше дали би одбрале пари или секс, би одбрал пари зато шо мојш да си купиш коа сакаш курвиче јако и ич гајле да немаш...
После првата брачна ноќ со Бил Гејтс жена му му рекла:
-Сеа јасно ми е зш корпорацијава ти се викат МИКРОсофт. (морав да го потенцирам ова зш некој постотак од членојве нема да сватет, ова е извинение за попаметните).
-Сеа јасно ми е зш корпорацијава ти се викат МИКРОсофт. (морав да го потенцирам ова зш некој постотак од членојве нема да сватет, ова е извинение за попаметните).
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
kojgode напиша:После првата брачна ноќ со Бил Гејтс жена му му рекла:
hahahahahahahhaah е браво бе
а ова прашање важит за женски? во секој случај, ево, јас би била бил гејтс, имат купој пари, и е тро помлад од другиов, овој уште малце и готов е....ама за парите ми е мене, а не за тие зајачиците, ниту пак за зајаци...скромно
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Хју хефнер...најјак ебо ке сум и ке иам намногу пари и најјак ке сум..е зато
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
Бил Гејтс, со парите шо ке ги имам ке му купам се шо имат Хефнер дури и то шо немат ке му го купам , и playboy mansion и playboy corporation и сите 7 женски моментално шо ги имат ке му ги купам , и пак ке ми останет миљардииииииииииииииии
noviot- Чудотворецот
Број на мислења : 299
Хоби(работа) : meteorolog
Ајде брату впишчај сеееееееnoviot напиша:Бил Гејтс, со парите шо ке ги имам ке му купам се шо имат Хефнер дури и то шо немат ке му го купам , и playboy mansion и playboy corporation и сите 7 женски моментално шо ги имат ке му ги купам , и пак ке ми останет миљардииииииииииииииии
З'ш ми ја украде темата?:'( Се зезам.
Аре јас сакам да сум Хју Хефнер зашо метит се живо.. зајчиња верверичиња по некое желче и секако еден ракун.Колку шо имат тој ебано толку постој на форумов немат.Се метел и мајка му ја метел.Ам братуу иначе за Бил Гејтс,шо ке ти е кешот ако никоја не ке мојт да те задоволит.Оние зајчицине долна порта им е отворена 20x20 побрзо в тегла ке свр***,ебаго.Ај со здравје
Иначе прашањево беше специјално измислено за нашиот почитуван соученик и воедно професионален Reprogramer Аце (со актовката дечкото)
Сакате да сте опкружени со ова или со
Аре јас сакам да сум Хју Хефнер зашо метит се живо.. зајчиња верверичиња по некое желче и секако еден ракун.Колку шо имат тој ебано толку постој на форумов немат.Се метел и мајка му ја метел.Ам братуу иначе за Бил Гејтс,шо ке ти е кешот ако никоја не ке мојт да те задоволит.Оние зајчицине долна порта им е отворена 20x20 побрзо в тегла ке свр***,ебаго.Ај со здравје
Иначе прашањево беше специјално измислено за нашиот почитуван соученик и воедно професионален Reprogramer Аце (со актовката дечкото)
Сакате да сте опкружени со ова или со
Golub-Samoubica- Солиден Адаптер
Број на мислења : 125
Хоби(работа) : Masturbiram pred kompjuter
Забавен? : Uf uste prasvis
Бил Гејтс... скромен сум јас многу секс нејќам многу пари сакам... хех шала да не беше ова: ако некој се прајт паметен и речит јас не сакам да сум никој од овие
бидејќи сум скромен и сакам да сум ЈАС итн. му го бришам мислењето
ќе напишеф дек сум скромен шо знам нејќам ептен ногу пари и нејќам наеднаш све да иам да ми е изџвакано... сакам стварно да вложам труд за да добијам нешо...
бидејќи сум скромен и сакам да сум ЈАС итн. му го бришам мислењето
ќе напишеф дек сум скромен шо знам нејќам ептен ногу пари и нејќам наеднаш све да иам да ми е изџвакано... сакам стварно да вложам труд за да добијам нешо...
Бил Гејтс многу го ценам. Зато него го бирам.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Го поштовам Хју Хефнер
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
бил нека е зш овај другиов не го знам, чим не го знам, овај другиов сигурно е поарен
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
dobro zensko sum ama ako se stavam na mesto od masko sigurno hju hefner bi sakala da bidam
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
Similar topics
» Што сте повеќе? Садист или мазохист?
» Машките: Што носите повеќе, гаќи или боксерици ?
» Дали мажите сакат повеке секс од жените?
» Што би сакале да бидите во иднина!!
» Животни што би сакале да ги имате
» Машките: Што носите повеќе, гаќи или боксерици ?
» Дали мажите сакат повеке секс од жените?
» Што би сакале да бидите во иднина!!
» Животни што би сакале да ги имате
Страна 1 of 1